Ce să porţi în funcţie de siluetă: 3 trucuri de reţinut

Femeile nu sunt niciodată mulţumite de modul în care arată corpul lor sau, dacă sunt, sigur ar mai găsi ceva de îmbunătăţit. Cu diferite conformaţii, înălţimi sau forme, acestea sunt foarte diferite. Cu siguranţă ai auzit de celebrele forme în care ne putem încadra : forma de măr, de pară, de inimă sau de diamant. Indiferent ce formă ar avea corpul tău, e important să te îmbraci aşa cum simţi şi cu hainele care îţi plac. Dacă vrei, totuşi, să cunoşti mici trucuri referitor la hainele pe care le poţi purta pentru a-ţi accentua cele mai frumoase trăsături sau pentru a le ascunde pe cele de care nu eşti prea mandră, am pregătit un mic ghid pe care îl poţi lua în calcul ori de câte ori eşti în dilemă.

Poartă rochii

Sursa foto : https://www.pexels.com/photo/woman-in-green-and-black-dress-standing-in-front-of-wall-955131/

Chiar dacă nu eşti în totalitate mulţumită de felul în care arăţi, nu renunţa la feminitate! Rochiile nu sunt concepute pentru femeile slabe, ci pentru toate tipurile de mărimi şi forme, aşa că vei avea de unde alege. Poţi purta rochii fluide, cu imprimeuri florale sau cu dungi. Încearcă doar să eviţi rochiile de tip baby-doll. Dacă ai un număr mai mare de kilograme, cu siguranţă acest tip de rochie nu te va avantaja. Modele potrivite pentru orice tip de siluetă găseşti din ce în ce mai des, pentru toate buzunarele şi pentru toate gusturile. Poţi să te inspiri în găsirea unor rochii de catifea pe boemurban.ro. Aceste rochii casual pot fi purtate în orice împrejurare, datorită versatilităţii pe care o au. Mai mult decât atât, dacă vrei să pui accentul pe o pată de culoare, aceste rochii sunt ideale. Pe lângă croiul avantajos, rochiile au şi imprimeuri care vor ajuta ca atenţia să cadă asupra unui singur punct.

Nu purta topuri prea mulate

În cazul în care nu te simţi foarte confortabilă cu formele tale sau dacă ai acumulat kilograme nedorite, vizilbile în special în zona abdomenului, încearcă să nu porţi bluze sau tricouri prea mulate. Acestea nu vor face decât să scoată în evidenţă aceste mici defecte pe care ai dori să le ascunzi, nu să le pui în evidenţă. Poţi alege o bluză puţin mai largă sau chiar mai lungă, care să distragă atenţia de la abdomen.

În aceeaşi direcţie, poţi opta pentru culori mai închise ale hainelor, astfel încât să creeze iluzia unei siluete mai zvelte. Dacă nu ai această problemă, poţi purta orice e pe gustul tău. În funcţie de siluetă, există norocoase care pot purta aproape orice.

Nu te feri să porţi tocuri

Sursa foto : https://www.pexels.com/photo/shallow-photography-on-woman-sitting-on-chair-682952/

Sunt femei care se feresc de purtarea tocurilor, pentru că simt că nu le-ar avantaja. Nimic mai greşit! În cazul în care te lupţi să scapi de nişte kilograme în plus, atunci când porţi tocuri, vei vedea că picioarele tale vor părea mai lungi iar silueta, implicit, mai subţire. Cu siguranţă vei arăta mai bine şi te vei simţi mai încrezătoare în forţele tale. Ideal ar fi să porţi pantofi cu toc subţire, însă dacă nu sunt genul tău sau pur şi simplu nu poţi merge bine cu ei, poţi alege orice tip de toc ai la îndemână.

Femeile se confruntă cu probleme de greutate tot timpul şi nu sunt niciodată pe deplin mulţumite de felul în care arată. Deşi cel mai important este să te simţi bine în pielea ta, poţi întotdeauna să ţii cont de aceste mici trucuri, utile pentru momentele în care nu eşti sigură ce să porţi.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW