Ce trebuie să știi despre încălțămintea Converse

Pentru o plimbare în parc, o drumeție la munte sau o excursie surpriză la mare, o ieșire de seară alături de prieteni sau chiar pentru programul de muncă vei avea nevoie de o pereche de pantofi comozi și frumoși deopotrivă. Colecția Converse este versatilă și îți pune la dispoziție multe modele din care poți alege!

Dacă vrei să știi mai multe despre Converse, atunci consultă lista următoare și află de ce acești pantofi comozi sunt ideali de purtat pentru activitățile tale zilnice, indiferent de ținuta pe care o alegi sau locurile pe care le vizitezi!

Întotdeauna la modă

Pantofii Converse sunt un accesoriu care nu ține cont de trecerea timpului. Aceștia nu se demodează și rămân permanent în topul modei. Sunt versatili, fiind potriviți pentru majoritatea vestimentațiilor și sunt prezenți în numeroase modele: peste gleznă sau decupați, și chiar sub formă de șlapi.

Tenișii Converse pot fi purtați cu: blugi, pantaloni scurți, rochii, fuste, haine sport și chiar haine de plajă. Cu atât mai mult, fie că preferi un outfit colorat, monochrome sau în nuanțe de negru și alb, vei găsi întocmai nuanțele de care ai nevoie ca să poți îmbina hainele și accesoriile întocmai cum îți dorești.

Istoria Converse

Converse a luat naștere în anul 1908 și de-atunci continuă să uimească piața prin produsele de calitate, dar și prin aspectul notoriu al tenișilor. Converse a fost prezent în foarte multe culturi, de la pop, la rock, hippie, business, dar și alte stiluri vintage, retro și moderne.

Totodată, Converse poate fi considerat un brand trendy chiar și în lumea vedetelor. Vei observa că celebrități precum: Madonna, Jessica Alba, Emma Roberts, Rihanna, Gwen Stefani, Ellen Degeneres, dar și mulți alți actori și persoane cunoscute adoră acest stil de încălțăminte. Adidașii Converse sunt cunoscuți și sub denumirea de Chucks, de la Chuck Taylors, fiind mai întâi un brand cu renume, istorie și povești și apoi o firmă de teniși.

Calitatea practică a tenișilor Converse

Converse este un brand îndrăgit de majoritatea oamenilor datorită calității practice oferite. Aceștia sunt eleganți și foarte utili deopotrivă. Pot fi folosiți pentru călătorii, chiar și pentru cele montane. Datorită materialului de calitate din pânză piciorul poate respira în perioada de vară, iar datorită căptușelii adăugate, acești teniși pot fi folosiți și pentru perioadele mai reci. 

Pot fi transportați ușor în orice valiză deoarece nu sunt nici grei, nici voluminoși, ba chiar îi poți folosi ca încălțăminte de rezervă pentru evenimentele la care ești nevoită să porți toc înalt – pentru doamne și domnișoare, sau pantofi eleganți, însă incomozi – pentru domni.

Converse pentru orice activitate sport

Pornind de la anul 1908, când Converse a revoluționat piața modei, tenișii au fost folosiți și purtați în foarte multe domenii. În primul meci al campionatului național NCAA din 1939, jucătorii purtau Converse, urmând ca apoi să fie des întâlniți la volei, baschet și fotbal.

Cu atât mai mult, adidașii Converse au fost purtați de către armata SUA în cel de-al Doilea Război Mondial pentru antrenamentul sportiv oficial. Încălțămintea era foarte ușoară de purtat pentru soldați, spre deosebire de bocancii army, de aceea pentru primele antrenamente foloseau acești pantofi.

Boom de vânzări

800 de milioane de Converse cumpărați de la începutul istoriei brandului, aproximativ 700.000 în fiecare an și câte o pereche vândută la 43 de secunde. Cu o astfel de reputație, Converse este într-adevăr un brand legendar, care a schimbat lumea modei datorită produselor versatile și de calitate!

Dacă vrei o pereche de Converse, atunci vei găsi o gamă variată de produse la Footshop cu numeroase culori, modele distincte, prețuri atractive și material de calitate. Atunci când porți tenișii Converse, porți întreaga istorie a brandului cu tine!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW