0.7 C
București
marți, 9 martie

Cele mai bune vinuri se găsesc la Alcool Discount

Leac sau otravă? Prieten sau dușman? “Dacă bei, mori!” sună a amenințare. Dar cei care nu beau sunt nemuritori?

O sticlă de vin bun are atâtea lucruri de oferit încât fiecare dintre cei care o primesc simte că are alt dar îmbuteliat. Dragostea pentru un vin bun, fie că este roșu, alb sau roze, și-a tras existența cu secole în urmă și, datorită prezenței lui în paharele scriitorilor, intelectualilor, artiștilor, a fost acolo când s-a scris istoria întregii omeniri. Așadar, nu este deloc surprinzător să aflăm despre existența multor citate despre vin ale unor personalități celebre. Fără nicio îndoială, aceste citate sunt o mărturie a pasiunii lor pentru un pahar bun.

CU și DESPRE vin

Pentru Louis Pasteur, “conține mai multă filosofie decât orice carte din lume”, iar pentru Robert Stevenson este “o poezie îmbuteliată”. Pentru strămoșii latini este echivalent cu adevarul după care umblă omul de când se știe: “In vino veritas”. Pentru o persoană religioasă, este rezulatul unui miracol creștin de când Iisus Hristos a transformat apa în vin. Un inalt prelat a folosit vinul drept termen de comparație pentru oameni și pentru devenirea lor atunci când a lansat alternativa că timpul fie îi face mai buni, fie îi transformă in oțet.

Asta face ca, în zilele noastre, Alcool Discount să își scrie citatele și povestea cu…tirbușonul. De ce contează povestea din spatele vinului care se află în paharul tău? Pentru că doar accesând site-ul www.alcooldiscount.ro, poți răsfoi legendele vinului pentru a le descoperi pe cele mai fine: Roche Mazet, San Simon, Lambrusco Emilia, Tomai Reserve, Kourtaki Samos, Sauvignon Blanc, Vipra Bianca, Vipra Rosa sunt doar câteva branduri de vin regăsite pe site. 

Îți poți umple coșul atât fizic, la unul dintre magazinele fizice din zona Tei, Tineretului sau Titan, dar și online. Ai o gamă variată din care poți alege, căci sute de tipuri de vin așteaptă să plece de la Alcool Discount și să-și scrie povestea în paharele dumneavoastră. Nu doar că vă hrănește sufletul, dar are multe beneficii și asupra organismului. De exemplu, scade palpitațiile, scade colesterolul, reduce riscul de apariție al tumorilor, este bogat în antioxidanți, având în compoziția sa resveratrol, o clasă de antioxidanți, și, de asemenea, fiind produs din plante, îndepărtează infecțiile fungice.

Pe lângă acestea, în cadrul site-ului www.alcooldiscount.ro există toate tipurile de vin, alb, roșu, roze sau chiar vinul spumant, lucru ce îți ușurează viața, căci în fiecare sticlă există istorie și știință. Pe parcursul istoriei, gustul, aroma și calitatea vinului s-au schimbat și așa se face că astăzi, cu ajutorul site-ului Alcool Discount, poți beneficia de o gamă largă de branduri și de soiuri ale vinului.

Ba mai mult, băutorii de vin pot beneficia de savoarea lui la nivel maxim, toate cele patru tipuri regăsite pe site, dar și în magazine, fiind extrase din soiuri de struguri de înaltă calitate.

Vinurile – de ajutor pentru gospodine

Pe lângă toate acestea, vinurile de pe site-ul AlcoolDiscount pot fi de mare ajutor și pentru gospodine. De ce? Pentru că ele știu că gătitul cu acest tip de alcool face ca mesele să fie cu mult mai gustoase. Există o mulțime de rețete cu vin care merită încercate de toate pasionatele de bucătărit, dar și o mulțime de benficii. 

Vinul are trei utilizări principale în bucătărie: 

  • ca ingredient pentru a marina carnea;
  • ca lichid propriu-zis de gătit;
  • ca a aroma felul de mâncare gata preparat. 

Oricine gătește cu ajutorul vinului trebuie să știe că funcția lui este de a intensifica și de a accentua aroma alimentelor. Multe beneficii încă necunoscute de către gospodine stau la baza gătitului cu ajutorul vinului. Printre acestea se numără prevenirea depresiei, prevenirea diabetului, protejarea inimii sau chiar pierderea în greutate. 

Ca și în cazul oricărui condiment folosit la gătit, trebuie acordată atenție sporită sortimentului de vin folosit în bucătărie. Dar stai fără grijă, căci pe Alcool Discount există felurite tipuri de vin.

Cum ieșirea din impasul provocat de pandemie nu este la îndemână, puteți beneficia de comenzile online, căci sunt doar la un click distanță, mai ales că băutorii de vin bun știu că doar pe Alcool Discount găsesc nu doar produse originale și de calitate superioară, dar pot beneficia și prețuri accesibile! Așa că puneți mâna pe tirbușon și scrieți-vă propria poveste doar accesând site-ul!

It’s wine o’clock somewhere! Have a nice drink!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW