Cele mai frecvente intrebari legate de leasingul auto

V-ar placea sa conduceti o maisna noua, dar fara cheltuiala de a o cumpara cu banii jos? Despre asta este leasingul auto: de a va duce spre experienta achizitiei unei masini noi sau second hand, fara a o plati integral. Leasingul auto se contracteaza, de obicei, intre 3-5 ani.

Procesul este destul de simplu: va alegeti pagina dorita de oriunde de pe teritoriul Romaniei sau din afara, de preferinta din Germania, va stabiliti bugetul de avans initial, perioada pe care doriti sa semnati contractul de leasing auto si contactati un dealer auto autorizat in vederea obtinerii celei mai bune oferte de leasing.

Atunci cand perioada de leasing se incheie, masina este a ta. Bineinteles, pe perioada contractuala poti vinde intreg contractul de leasing sau reinnoi contractul dupa minim 1 an cu o alta masina.

Care sunt avantajele achizitiei une masini cu leasing auto

In primul rand, leasingul auto este destinat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. In al doilea rand, nu doar masinile noi pot beneficia de oportunitatile leasingului auto, ci si masinile rulate second hand.

In al treilea rand, nu trebuie sa detii toata suma pentru plata intergrala a masinii dorite, ci plata se va face esalonat, la cele mai bune costuri de pe piata.

Un alt avantaj este ca vei beneficia in permanenta de ultimele tehnologii, permitandu-ti mereu o masina noua, de optiunile si caracteristicile de ultima generatie ale asistentei pentru sofer. De asemenea, eviti capcanele ascunse, potentialele probleme ale masinii, reparatii neprevazute, pentru ca dealerul auto se va ocupa sa iti gaseasca si diarnosticheze cea mai buna masina.

In plus, iti poti bugeta cheltuielile lunare atat ca persoana fizica cat si ca persoana juridica. Contractul de leasing auto este deosebit de avantajos mai ales pentru afacerile start-up, care au nevoie de capital la inceput de drum.

Pentru un maxim de confort, incheierea unui contract de leasing cu dealerul leasing247.ro poate insemna livrarea masinii dorite direct la usa casei tale. Cand vine vorba de termene, daca masina se afla in stoc, ea poate fi livrata rapid, imediat dupa semnarea contractului. Daca este nevoie de transportul masinii intern sau international, poate dura cateva saptamani pana cand vei conduce masina mult visata.

De ce sa alegi leasing247.ro

Leasing247.ro este unul dintre putinii specialisti independenti de pe piata de leasing auto din Romania, cu sute de clienti multumiti. Echipa de consultanti leasing auto profesionisti, prietenosi si cu o vasta experienta, va vor ajuta sa alegeti masina mult dorita, si va vor raspunde la orice intrebare sau nelamurire, oferindu-va asistenta non stop, pana la livrarea vehicului.

Colaboram indeaproape cu producatori, grupuri mari de autovehicule si parteneri financiari din Romania si din Germania, asigurandu-va cele mai competitive tarife de pe piata la contractele de leasing auto.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW