17.6 C
București
vineri, 23 octombrie

Cele mai ieftine locuri în care să călătorești în 2018

Deja ți-ai făcut planul de vacanță pentru vara asta. Ai consultat o mulțime de oferte de vacanțe last minute și deși toate îți fac cu ochiul, nu ai găsit nimic care să se potrivească și cu bugetul tău. Nu-ți face probleme, există o sumedenie de locuri pe care le poți vizita și cu bani puțini. În Europa sau în Asia, toate aceste țări îți vor oferi amintiri de neuitat chiar dacă ai un buget redus. 

Thailanda

Există un motiv întemeiat pentru care Thailanda este atât de populară printre turiștii din întreaga lume. Vine cu insule idilice, o cultură bogată, o mulțime de cabane pe plajă, o bucătărie minunată și nu în ultimul rând, nenumărate posibilități pentru aventură. Iar toate ți se oferă la niște prețuri incredibil de mici. În ciuda faptului că Thailanda are destule rute bătătorite de turiști, nu e greu deloc să le eviți și să explorezi și părțile mai nepopulate ale acestei țări superbe. 

Africa de Sud

De departe cel mai bun lucru la o vacanță în Africa de Sud e că te poți bucura de experiența unui safari fără să dai faliment. Îndreaptă-te spre Hluhluwe-Imfolozi pentru a admira rinocerul alb, evitând astfel mulțimile din Kruger, un parc național destul de popular. Iar dacă vrei să te aventurezi la o drumeție, îți recomandăm cu căldură regiunea Drakensberg, după care petrece câteva zile de vis în Cape Town.

Vietnam

În ciuda faptului că această țară a suferit schimbări drastice din cauza războiului cu America, Vietnam rămâne o destinație destul de populară printre turiștii care doresc să experimenteze și să încerce lucruri noi, însă fără a-și goli buzunarele. De departe cea mai populară atracție o reprezintă zona de țară. Vietnam te va vrăji cu o regiune carstică scoasă din povești, cu Delta Mekong (și ale sale plantații de orez și mici râuri navigabile) sau cu niște plaje cu adevărat inedite.

Cuba

E momentul perfect să vizitezi Cuba, mai ales că relațiile dintre această țară și SUA s-au mai încălzit de-a lungul anilor. Iar noi îți recomandăm să faci asta până când Cuba devine o destinație populară și totul se scumpește. Dansează până în zori în cluburile de salsa din Havana, distrează-te la carnavalul din Santiago și înoată în apa cristalină a Caraibelor. 

Bulgaria

De multe ori evitată de turiști, Bulgaria este o țară frumoasă care are multe de oferit dacă îi dai o șansă. Vine la pachet cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa, goale și sălbatice. Iar pe lângă zona de coastă, te mai poți aventura și în micile orașe precum Varna sau vechiul Plovdiv. 

Portugalia

De multe ori ignorată de turiștii care se grăbesc spre Spania, Portugalia este o țară cu adevărat magică. Iar dacă vrei să scapi de gălăgie și de agitație, atunci e locul perfect. Vizitează sălbatica regiune Alentejo și bucură-te de cele mai gustoase și mai ieftine fructe de mare sau petrece o zi în Lisabona, acest oraș boem și plin de viață. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW