miercuri, 15 iulie, 2020
16.4 C
București

CEMACOM a ajuns la o cifră de afaceri de 38,52 milioane lei

După primele 9 luni ale anului 2019, CEMACON a înregistrat următoarele evoluții la principalii indicatori de performanță:

  • + 18% la cifra de afaceri brută, comparativ cu perioada similară a anului 2018
  • + 19% la profit operațional, față de întreg anul 2018
  • + 39% la profit net, față de întreg anul 2018

“Am închis primele 9 luni din 2019 cu rezultate peste întreg anul anul 2018, atât ca cifră de afaceri, cât și ca profit. Deși contextul de piață nu a fost la fel de favorabil și cu premise de cost mai negative decât în 2018. În continuare ne menținem leadershipul din perspectiva profitabilității în sector”, a declarat Liviu Stoleru, Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administrație CEMACON SA.

Investițiile de peste 6 milioane de euro din ultimii 2 ani direcționate către îmbunătățiri cantitative și calitative ale facilităților de producție și în fabrici noi, deja produc cifră de afaceri și profit relevante.

Din 2018, CEMACON operează cea mai mare capacitate de producție de buiandrugi din România și fructifică acest lucru în piață. În paralel, atenția și investițiile rămân în continuare îndreptate pe dezvoltarea constantă a celor mai inovative produse de zidărie, blocurile ceramice cu vată bazaltică integrată.

„Poziționarea premium a portofoliului EVOCERAMIC, diferențierea prin introducerea de produse noi și inovatoare, în primul rând cărămida cu vată bazaltică integrată, stau la baza succesului nostru comercial. Prin finanțările nerambursabile obținute, cu 3 proiecte aflate în implementare în prezent, am accelerat dezvoltarea resurselor umane în companie și implementăm soluții energetice avansate”, a adăugat Liviu Stoleru, Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administrație CEMACON SA.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Ziua Națională s-a încheiat la Paris cu proteste și incidente violente cu Poliția

Mii de persoane au manifestat marți, la Paris, după încheierea ceremoniei și a defilării organizate de Ziua...

Europenii vor ca UE să dispună de un buget mai mare pentru a aborda criza

Majoritatea respondenţilor (56%) unui recent sondaj spun că Uniunea ar trebui să dispună de mai multe fonduri...

Klaus Iohannis, un nou atac la Parlament și PSD

Klaus Iohannis a avut astăzi o nouă ieșire neconstituțională la adresa Parlamentului României, deși într-un stat...

Franța: un 14 iulie marcat de pandemia de Covid-19

Tradiţionalele ceremonii prilejuite de Ziua Națională a Franței au fost, anul acesta, adaptate la criza sanitară prin...