marți, 27 octombrie
9.4 C
București
marți, 27 octombrie

Cîțu se sperie de guvernare și își depune mandatul

Administrația Prezidențială a anunțat că „Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat”.

Klaus Iohannis a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, consideră retragerea lui Cîțu drept „Cel mai bun lucru care se putea întâmpla României. Mi-am dorit să trăiesc într-o Românie normală, iar aceste gesturi nu sunt normale.”

Cîțu se lamentează pe Facebook

Într-o justificare jenantă a gestului de astăzi, Cîțu se crede om de partid: „Astăzi am luat decizia să-mi depun mandatul de Prim-Ministru desemant Președintelui României. Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România. Sunt un om de partid și înțeleg să fiu alături de partid și de Președintele lui în momentele dificile. Cred cu tărie că pentru avea succes, în alegerile care vin, Președintele partidului trebuie să fie și Prim-Ministru. Cu responsabilitate, transparență și profesionalism am luat această decizie.”

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. @ Opinați că Isărescu se poate să îl fi convins pe Orban ca PNL să nu îl mai susțină pe Cîțu, știindu-se că Isărescu l-a exclus pe Cîțu din sistemul bancar, „relicvele” de la BNR fiind probabil nevoite să elibereze funcțiile de la BNR dacă ar fi fost votat guvernul lui Cîțu, ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW