marți, 14 iulie, 2020
22 C
București

Clienții Libra pot semna documentele electronic, din internet banking

Clienții persoane juridice ai LIBRA INTERNET BANK pot semna online documentele solicitate de către bancă, prin semnătură electronică pusă la dispoziție gratuit în internet banking.

„Într-o perioadă a digitalizării accelerate și a rapidității, simplificarea modului de lucru cu clienții rămâne una dintre preocupările noastre fundamentale. Odată cu această facilitate, aducem o nouă îmbunătățire experienței bancare a clienților noștri. Clienții nu mai trebuie să se mai deplaseze la bancă pentru semnarea documentelor și câștigă, astfel, foarte mult timp pe care îl pot dedica altor scopuri”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al LIBRA INTERNET BANK.

Primul client al băncii care a folosit acest serviciu a fost un medic din județul Sibiu, care a utilizat secțiunea dedicată din internet banking pentru semnarea unui contract de credit destinat finanțării activității curente a cabinetului său medical.

Serviciul va fi pus la dispoziția clienților, în mod gradual.

LIBRA INTERNET BANK este membră a grupului american de investiții New Century Holdings.

Cu o rețea de 54 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și inovatiei în banking.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Klaus Iohannis, un nou atac la Parlament și PSD

Klaus Iohannis a avut astăzi o nouă ieșire neconstituțională la adresa Parlamentului României, deși într-un stat...

Franța: un 14 iulie marcat de pandemia de Covid-19

Tradiţionalele ceremonii prilejuite de Ziua Națională a Franței au fost, anul acesta, adaptate la criza sanitară prin...

SUA își extind războiul taxelor vamale la Franța? Anunță represalii la impozitarea de către Paris a giganților GAFA

Pionieră în materie de impozitare a GAFA (Google, Apple, Facebook și Amazon), Franța va face în curând...

Apel al unor superbogaţi

Un grup de 83 de milionari, între care și Jerry Greenfield, fondatorul gigantului american Ben&Jerry's, sau realizatorul...