CNAIR a lansat aplicația pentru parcările și spațiile de servicii aferente drumurilor naționale și autostrăzilor

Joi, 29.07.2021, CNAIR, pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto, a lansat aplicația pentru parcările și spațiile de servicii aferente drumurilor naționale și autostrăzilor.

Aplicația permite localizarea rapidă a tuturor parcărilor și spațiilor de servicii disponibile rețelei rutiere din România. Dezvoltarea aplicației face parte din strategia companiei de a asigura un confort sporit utilizatorilor rețelei rutiere.

Aplicația este disponibilă aici: https://cestrin.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=4fe4bd26db9d4cfb8f169744e12e0139

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Trebuie sa se faca wcuri , de fundul curtii cu groapa , cu mirosuri mai suportabile si igiena specifica gospodariilor romanesti de la tara , pentru ca wc urile existente in parcarile de pe aitostrazi sunt destabilizatoare de tara si o sursa de depresie nationala . Parca sunt facute de romani la oridinul nemtilor , pentru ghetourile de la lagarele de exterminare naziste .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW