CNAIR vrea studiu de fezabilitate pentru drumul expres Craiova – Târgu Jiu

CNAIR a postat în sistemul electronic de achiziţii publice SICAP documentaţia pentru Contractul destinat Elaborării Studiului de Fezabilitate şi Proiectului Tehnic de Execuţie, documente necesare construirii Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit iniţial pentru data de 03.05.2019.

Însă, ca urmare a clarificărilor solicitate de operatorii economici, noul termen limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit în data de 20.06.2019.

CNAIR are obligaţia să răspundă tuturor clarificărilor adresate de operatorii economici interesaţi de participarea la procedură şi după aceea să acorde acestora un termen corespunzător pregătirii ofertelor, conform interpretării care reiese din aceste răspunsuri. 

Ulterior expirării acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor înregistrate în vederea stabilirii Ofertantului câştigător în conformitate cu prevederile Documentaţiei de atribuire şi a legislaţiei în materia achiziţiilor publice.

CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnării contractului, în conformitate cu documentul de aprobare a finanţării depus la Direcţia Generală Organismul Intermediar pentru Transport în data de 27.02.2019.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW