15.7 C
București
vineri, 23 aprilie

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active ale Frankstahl România SA

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care König Frankstahl S.R.L. preia de la Frankstahl România S.A. linia de afacere aferentă unor produse metalurgice. Frankstahl România are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice. Compania este activă în domeniul comercializării cu produse metalurgice (profile și europrofile, țevi sudate longitudinal, țevi de instalații, profile laminate și tablă).

König Frankstahl, înfiinţată în anul 2006, are, de asemenea, ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice. În prezent, compania furnizează o gamă diversificată de produse (ţevi rectangulare, ţevi rotunde cu şi fără sudură, ţevi de precizie, ţevi hidraulice, oţeluri carbon, oţeluri aliate, oţeluri calibrate). Totodată, oferă servicii de debitare, îndoiri la cald şi la rece, ţevi şi profile, ambutisare şi livrare pentru produsele pe care le comercializează, precum şi consultanţă de specialitate pentru clienţi.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW