Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care DKV Mobility şi Ovidiu-Ioan Andrieş preiau Smart Diesel SRL şi Tax Refund SRL

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Grupul DKV Mobility și domnul Ovidiu-Ioan Andrieș intenționează să preia companiile Smart Diesel SRL și Tax Refund SRL.

Grupul DKV Mobility este un furnizor de soluții pentru servicii de mobilitate, care, prin companiile sale, oferă cardul de carburant DKV și servicii suplimentare.

Prin intermediul companiilor pe care le controlează, dl Ovidiu-Ioan Andrieș este implicat în activități din mai multe sectoare, cum sunt: dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzare cu ridicata a pieselor auto și a accesoriilor, mentenanța și reparația autovehiculelor.

Activitatea Smart Diesel SRL, care va fi preluată de Grupul DKV Mobility și domnul Ovidiu-Ioan Andrieș, se referă la cardurile de carburant: emiterea, revânzarea, furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum.

Tax Refund SLR este și va continua să fie activă pe piața rambursării de TVA și accize.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW