Consiliul Concurenţei analizează preluarea Bencis 7 NV, Abriso Holding NV şi Abriso-Jiffy NV de către Quva S.A.R.L.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care QUVA S.a.r.l., Luxemburg, prin intermediul PIATRACO NV, Belgia, intenționează să preia companiile BENCIS HOLDING 7 NV, ABRISO HOLDING NV și ABRISO-JIFFY NV din Belgia.

Atât Quva S.a.r.l. din Luxemburg, cât și Bencis Holding 7NV din Belgia desfăşoară activităţi specifice holdingurilor.

Piatraco NV, Belgia, a fost constituită special pentru această achiziție.

Abriso Holding NV, Belgia, are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic.

Abriso-Jiffy NV, Belgia, își desfășoară activitatea în domeniul producerii și distribuției de ambalaje de protecție și materiale de izolare. În România, Abriso-Jiffy activează prin intermediul Jiffy Packaging S.A, care își desfășoară activitatea în domeniul fabricării de plăci, foi, tuburi și profile din plastic.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW