12 C
București
sâmbătă, 6 martie

Consiliul Concurenţei analizează preluarea societăților Smart Diesel SRL și Tax Refund SRL

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Grupul DKV Mobility și Ovidiu-Ioan Andrieș intenționează să preia societățile Smart Diesel SRL și Tax Refund SRL.

Grupul DKV Mobility este un furnizor de soluții inteligente pentru servicii de mobilitate. Prin companiile sale, grupul oferă cardul de carburant DKV și servicii suplimentare. Grupul DKV Mobility oferă servicii de alimentare cu carburant, ajută la menținerea mobilității și la asigurarea unui mod de lucru eficient.

Prin intermediul companiilor pe care le controlează, Ovidiu-Ioan Andrieș este implicat în activități din mai multe sectoare (ex: dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzare cu ridicata a pieselor auto și a accesoriilor, mentenanța și reparația autovehiculelor).

Smart Diesel SRL vinde activitatea referitoare la cardurile de carburant (emiterea și vânzarea cardurilor de carburant proprii, revânzarea cardurilor de carburant ale altor comercianți și furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum). Tax Refund SRL este și va continua să fie activă pe piața rambursării de TVA și accize.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW