duminică, 23 februarie, 2020
5.5 C
București

Consumabilele de hârtie: între necesitate și buget prietenos

Condițiile de la locul de muncă sunt importante pentru că acestea pot determina gradul de satisfacție al angajaților, clienților și partenerilor de business. De aceea, o atenție deosebită trebuie acordată detaliilor care pot avea rol determinant în acest caz. De la tipul de aerisire, mobilier, atmosfera generală și până la consumabilele de hârtie, toate contează, deși aparent pot părea neimportante.

Odată cu mărirea efectivului, în orice business apare nevoia de a economisi și utiliza eficient consumabilele de hârtie fie pentru activitatea de zi cu zi, fie pentru spațiile sanitare. Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare sunt calitatea consumabilelor și proprietățile superioare de absorbție și de curățare ale acestor tipuri de produse. Pentru unele business-uri contează foarte mult dacă aceste consumabile de hârtie sunt realizate din celuloză reciclată, dacă sunt conforme cu noile standarde de protejare a mediului înconjurător.

Sunteți în căutarea unui distribuitor de consumabile de hârtie? Iată cele trei lucruri de bază pe care trebuie să le aveți în vedere:

  • Tipul consumabilelor de hârtie puse la dispoziția acestuia;
  • Calitatea produselor;
  • Raportul echilibrat preț-calitate.

Consumabilele de hârtie pentru varii domenii de activitate

Produsele selectate în gama de consumabile din hârtie din magazinul online IgienaPHS acoperă nevoile mai multor tipuri de business-uri precum: clinici medicale sau saloane de înfrumusețare, rolele de hârtie medicală fiind foarte căutate datorită faptului că reprezintă o barieră între patul de consultații și pacienți, crescând gradul de confort al acestora din urmă, punându-le la dispoziție un mediu igienic.

Pentru clădirile cu flux mare de oameni, am putea menționa ca produse necesare următoarele: prosoapele din hârtie cu derulare centrală, prosoapele din hârtie împăturite și prosoapele zz, toate acestea fiind ideale pentru restaurante, mall-uri, clădiri de birouri, etc.

Spațiile sanitare – ce consumabile trebuie să aveți în vedere?

Când ne gândim la necesarul din băile publice, în primul rând ne vine în minte hârtia igienică. Pe lângă aceasta, șervețele/prosoape de hârtie, șervețele faciale, seturi de acoperitor colac pentru vasul de toaletă și pungi igienice nu ar trebui nici ele să lipsească. Ambalate în diferite forme, role de hârtie igienică mini Jumbo și maxi Jumbo, hârtia igienică pliată bulk pach, sau varianta cu rolă normală sunt mereu opțiuni la mare căutare.

Pe lângă faptul că produsele din gama IgienaPHS oferă protecție dermică și grad ridicat de confort, furnizorii noștri sunt certificați corespunzător, precum FSC. Acesta este sistemul de certificare care atestă că pădurile folosite pentru procurarea materialului sunt gestionate în mod sustenabil. 

Care sunt avantajele consumabilelor de hârtie din gama IgienaPHS?

În primul rând, calitatea. Cu proprietăți superioare de absorbție și curățare, acestea fiind fabricate din celuloză pură sau reciclată, în variante de un strat, 2 sau 3 straturi pot asigura un grad mare de absorbție.  După aceea este esențial să discutăm despre posibilitatea economiei pe termen lung deoarece consumabilele de hârtie vin în pachete variate, economice, ideale pentru toate tipurile de business.

IgienaPHS comercializează consumabile de hârtie albastre, albe sau verzi, de la brandurile renumite, certificate și premiate la nivel mondial din industria igienei și curățeniei precum: Tork, Kimberly Clark, Papernet, Eurocarta sau Esenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Extindere geografică a focarelor de contaminare cu coronavirus

Agențiile internaționale de presă transmit tot mai multe informații ce confirmă o creștere a numărului cazurilor de contaminare și decese...

Angela Merkel: “Deosebirile de poziții, încă prea mari pentru a se ajunge la un acord privind bugetul plurianual al UE”

Vineri seară, șefii de stat și de guvern ai țărilor membre ale UE, reuniți la Bruxelles pentru a ajunge...

IMGB a devenit istorie

Doosan a decis prin Consiliului de Administrație suspendarea producției IMGB; Aproximativ 400 de persoane vor rămâne fără...

Primaria Bucuresti a modernizat si dotat 23 de biblioteci

Primaria Bucuresti a demarat, incepand cu anul 2017, un amplu proces de revitalizare a celor 30 de...

TRENDING

Şi mentalităţile ucid, nu doar incompetenţa şi corupţia

Toată lumea vorbeşte despre cazul fetei răpite şi...

Bridgestone Europe achiziționează Tomtom Telematics

Bridgestone Europe NV/SA (“Bridgestone”), o subsidiară a Bridgestone...