Cordia România a vândut 30% din prima fază a Parcului20

Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal, anunță că prima fază a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, a fost vândută în proporție de 30%. Investiția în construcția primei faze a Parcului20 se ridică la 24 de milioane de euro din investiția totală de 40 de milioane de euro necesară întregului proiect.

În contextul în care lucrările de construcție la Parcului20, demarate în luna aprilie 2019, avansează în ritm rapid, la fel și vânzările, anunțăm achiziția unui teren în suprafață de 15.500 metri pătrați situat pe strada Fabrica de Cărămidă”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România și membru al Consiliului de Administrație Cordia. ”Acest teren, alături de cel din zona Laminorului, e destinat segmentelor mediu și mediu-superior, cu accent pe un echilibru foarte bun între localizare, arhitectură și prețul imobilului, la fel ca în Parcului20.”

În afară de proiectele rezidențiale anunțate și de continuarea investiției de 40 de milioane de euro în Parcului20, care se va derula în următoarele 24-30 de luni, grupul Futureal explorează noi piețe în vederea extinderii segmentului său de dezvoltare de proiecte office, iar o destinație nouă poate fi Bucureștiul.

Strategia noastră, atunci când intrăm pe o piață nouă, este să începem cu rezidențialul, prin divizia noastră specializată Cordia. Am făcut acest lucru în România, prin proiectul Parcului20 și prin achiziția a încă patru loturi de teren în nordul Bucureștiului, pe care vom dezvolta proiecte rezidențiale”, a declarat Tibor Tatár, CEO Dezvoltare Comercial și Retail, membru al Consiliului de Administrație Futureal.

Despre Parcului20 și Cordia România

Proiectul rezidențial este dezvoltat în două faze și va avea, în total, 469 de apartamente. Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima fază a ansamblului rezidențial este septembrie 2020, iar cea de-a a doua fază va fi livrată la 8-12 luni după prima etapă.

Cele 469 de apartamente ale ansamblului rezidențial Parcului20 sunt destinate segmentului mediu și mediu-superior și sunt disponibile în 30 de configurații, de la studiouri și apartamente cu două camere până la duplexuri cu cinci camere. Peste jumătate din unitățile din Parcului20 se califică pentru achiziția cu TVA de 5%. Toate cele 469 de apartamente ale proiectului sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generație, parte din configurația standard a apartamentelor. Parcului20 va avea 579 de locuri de parcare, o grădină privată de peste 3.000 de metri pătrați, parcare pentru biciclete, grădină yoga și echipamentele outdoor pentru exerciții calestenice.

Cordia România a anunțat recent investiții de 100 de milioane de euro în dezvoltarea rezidențială a patru terenuri, care se adaugă celor 40 de milioane de euro ce vor fi investite, pe parcursul a doi ani și jumătate – trei ani , în dezvoltarea proiectului rezidențial Parcului20. Obiectivul major al Cordia România este să devină principalul dezvoltator regional de proiecte rezidențiale și să își extindă activitatea prin realizarea unor proiecte sustenabile, care să pună în valoare comunitățile locale existente.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW