7.3 C
București
joi, 22 octombrie

Corina Cretu, mesaj DUR către PSD: DEZASTRU în absorbția banilor UE pentru combaterea șomajului

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a publicat graficul care arată rata de absorbție a fondurilor UE destinate combaterii șomajului tinerilor între 18 și 25 de ani, pe țări, la nivelul Uniunii. România este din nou codașă.

“Întreaga suma destinata tinerilor, Garantia pentru tineri- Youth Employment Initiative- pentru care ne-am luptat atat ca europarlamentari, 343 milioane de euro s-au pierdut definitiv. Acest instrument era destinat combaterii somajului in randul tinerilor intre 18 si 25 de ani, fiind lansat la București in 8 aprilie 2015 la București de catre vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovski si Primul Ministru Victor Ponta, in prezenta ministrilor sai de atunci, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.
Acesta e adevarul.
Pentru mine cel mai important e sa facem tot ce putem pentru cetatenii Romaniei, fara a-i minti. Voi reveni.”, a mai scris Corina Crețu pe Facebook.

Corina Crețu a criticat în mai multe rânduri Guvernul Dăncilă că nu accesează bani europeni, mai ales pentru infrastructură.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW