sâmbătă, 28 martie, 2020
7.1 C
București

Cresterea competitivitatii societatii SC HYDRO NATURE ENERGY SRL, prin crearea unei noi unitati si investitii in echipamente si activitati de promovare

SC HYDRO NATURE ENERGY SRL, cu sediul în Municipiul Bucuresti, România, Str. Slanic nr. 2, s1, camera 1, judetul Bucuresti, cod postal 030242, România derulează, începând cu data de 01.02.2019 si pana la data de 31.05.2020, proiectul “Cresterea competitivitatii societatii SC HYDRO NATURE ENERGY SRL, prin crearea unei noi unitati si investitii in echipamente si activitati de promovare “, cod SMIS 115592, co-finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Autoritatea de Management a programului este Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice iar Organismul Intermediar pentru Regiunea Sud-Muntenia este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Muntenia.

Valoarea totală a proiectului este de 7.237.104,00 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă este de 6.081.600,00 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie consolidarea pozitiei pe piata, îmbunatatirea performantelor economice si cresterea competitivitaþii SC HYDRO NATURE ENERGY SRL prin crearea unei unitati de fabricare a utilajelor pentru prelucrarea produselor alimentare  si dotarea noului spatiu cu echipamente performante si inovative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Londra, în fața unui adevărat “tsunami” de morți și contaminați cu coronavirus

Regatul Unit a depășit încă de joia trecută cifra de 100 morți în decursul unei zile. Are loc o...

Premierul Boris Johnson și ministrul britanic al Sănătății, testați pozitiv cu Covid-19

Într-un video difuzat vineri pe rețelele de socializare, primul ministru al Regatului Unit, Boris Johnson, a anunțat că a...

Premiere în weekend și filme difuzate gratuit pe TIFF Unlimited

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, vine...

Scenariul în care România trece de 2.000 de cazuri de coronavirus

Dacă România va trece de 2.000 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, cazurile ușoare vor fi tratate...

TRENDING

Kaspersky Lab lansează un nou program pentru parteneri

Companiile le solicită furnizorilor de securitate IT...

De ce sunt cărțile polițiste atât de populare

Indiferent de tipul de lectură pe care...