7.3 C
București
joi, 22 octombrie

Cresterea competitivitatii societatii SC HYDRO NATURE ENERGY SRL, prin crearea unei noi unitati si investitii in echipamente si activitati de promovare

SC HYDRO NATURE ENERGY SRL, cu sediul în Municipiul Bucuresti, România, Str. Slanic nr. 2, s1, camera 1, judetul Bucuresti, cod postal 030242, România derulează, începând cu data de 01.02.2019 si pana la data de 31.05.2020, proiectul “Cresterea competitivitatii societatii SC HYDRO NATURE ENERGY SRL, prin crearea unei noi unitati si investitii in echipamente si activitati de promovare “, cod SMIS 115592, co-finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Autoritatea de Management a programului este Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice iar Organismul Intermediar pentru Regiunea Sud-Muntenia este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Muntenia.

Valoarea totală a proiectului este de 7.237.104,00 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă este de 6.081.600,00 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie consolidarea pozitiei pe piata, îmbunatatirea performantelor economice si cresterea competitivitaþii SC HYDRO NATURE ENERGY SRL prin crearea unei unitati de fabricare a utilajelor pentru prelucrarea produselor alimentare  si dotarea noului spatiu cu echipamente performante si inovative.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW