2.1 C
București
luni, 30 noiembrie

Crosspoint Real Estate, partenerul de vânzări al ansamblului Nusco City

Nusco Imobiliara, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, a numit agent de vânzări compania Crosspoint Real Estate, pentru cel mai nou ansamblu rezidențial al său – Nusco City, din zona Pipera.

Nusco City va avea în prima fază 4 blocuri P+7 cu un total de 310 apartamente și va fi livrată la începutul anului 2022. Faza a doua, similară cu prima fază, va cuprinde încă 310 apartamente și are termen de finalizare primăvara anului 2023. Investiția dezvoltatorului în noul ansamblu rezidențial, desfășurat pe o suprafață totală de 2,5 ha, se ridică la o valoare estimată de 70 de milioane de euro.

Ne bucurăm să lucrăm din nou cu Nusco Imobiliara, dezvoltator pentru care am vândut cu succes și complexul boutique exclusivist de apartamente – Premio. Spre deosebire de acesta, Nusco City este un ansamblu de mari dimensiuni, dedicat unei comunități urbane, care își desfășoară activitatea în oraș, dar care își dorește și liniștea distinctivă căminului. Credem cu adevărat că acest proiect va avea un mare succes!, spune Bogdan Iliescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate.

Nusco City, situat în nordul Bucureștiului, în zona Pipera-Aviației, are apartamente tip studio dublu, cu 2, 3 si 4 camere, realizate în compartimentări eficiente și cu finisaje premium. Suprafețele vitrate sunt largi, terasele generoase, iar spațiile verzi vor fi aerisite și amenajate cu plante înalte și copaci, străzi și alei interioare largi, locuri de joacă pentru copii sau locuri de parcare pentru biciclete.

Nusco City, este unul dintre cele mai mari proiecte din Capitală, astfel că ne asumăm responsabilitatea de a crea și unul dintre cele mai ridicate standarde de ‘living’ din București. Pipera-Aviației este cea mai puternică zonă de business, iar Nusco City o va completa cu succes și va deveni astfel cea mai echilibrată zonă de birouri-rezidențial din Capitală, a declarat Michele Nusco, CEO Nusco Imobiliara.

Cu o foarte bună conectivitate la întregul oraș, Nusco City se află în imediata vecinătate a stațiilor de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, la scurtă distanță de Promenada Mall și de cele mai mari clădiri de birouri din zonă. “Știm cu toții cum timpul a devenit cea mai importantă resursă a noastră, a tuturor, de aceea Nusco City este unul dintre primele ansambluri rezidențiale care vine în întâmpinarea oamenilor cu a viață de business activă – aproape de casă!”, completează Nusco. Potrivit acestuia, acest ansamblu determină și un proces masiv de dezvoltare urbană, cu noi proiecte de infrastructură a zonei, noi servicii dedicate familiilor și un excelent acces la toate facilitățile orașului. “Nusco Imobiliara se va implica în dezvoltarea infrastructurii întregului cartier și se angajează să creeze din Nusco City unul dintre cele mai accesibile ansambluri rezidențale din Capitală, astfel încât întrega comunitate va beneficia de tot ce are nevoie, în plan fiind prevăzute școli, grădinițe, centre comerciale și de agrement. De fapt, primul pas îl vom face chiar din interior, unde vom amenaja peste 5.000 mp de spații verzi chiar în mijlocul ansamblului”, mai spune Michele Nusco.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW