Cum a fost la Festivalul designerilor din Romania editia a VI-a

Cea de-a VI a editie a Festivalului designerilor din Romania a avut loc in urma cu doar cateva ore la Aristocrat Events Hall, Bucuresti.

Evenimentul a reunit 8 designeri  vestimentari care si-au prezentat in premiera cele mai noi colectii: Anda Manescu, Cristina Spatar, Daniela Sala, Izabela Mandoiu, Denisa Bita, Florin Burescu, Simona Iacob si Natelier de productie.

In cadrul evenimentului au intretinut atmosfera artisti precum Roxana Nemes, Maria Constantin, Mircea Eremia, Roson Music Band.

Evenimentul a fost prezentat de artistul Mircea Eremia si organizatoarea evenimentului, Daniela Sala.

Designerul Florin Burescu si-a prezentat cea mai noua colectie pe celebra melodie ,,Cine iubeste si lasa’’ interpretata live de catre artista Maria Constantin.

Designerul Daniela Sala si-a prezentat in premiera un preambul al colectiei sale intitulate ,,DS Woman TV by Daniela Sala’’ pe ritmurile melodiei ,,Cardio’’ interpretate de Mircea Eremia.

Designerul Anda Manescu ne-a adus in premiera o colectie de costume populare reconditionate din zona Prahova, acestea fiind vechi de peste 100 de ani, dar si o colectie de ii din perioada actuala.

Designerul Simona Iacob si-a prezentat, in premiera, cea mai noua colectie de rochii de seara in cadrul festivalului.

Designerul Denisa Bita si-a facut debutul in lumea modei in cadrul acestui festival cu o colectie impresionanta de rochii de seara.

Designerul Izabela Mandoiu ne-a adus inatentia noastra colectia ,,CentenarIA’’, cu care a impresionat publicul.

Cristina Spatar a participat pentru prima data in cadrul unui festival de moda si ne-a adus in premiera colectia sa intitulata ,,Charis’’ by Cristina Spatar.

Natelier de productie a adus in atentia publicului tinute casual, geci din denim accesorizate manual. Aceste tinute sunt prezente in clipurile multor artisti.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW