Cum alegi parfumul potrivit pentru o ținută casual?

Parfumul trebuie să fie ales în funcție de ținuta pe care o porți și de contextul în care o porți, la fel cum faci și cu accesoriile. De altfel, parfumul este văzut ca un accesoriu invizibil care atrage atenția celor din jurul tău. Fiecare parfum este unic, definește un anume caracter și vorbește în locul tău, pentru tine, tocmai de aceea trebuie ales cu mare grijă, ca să fii sigură că nu transmiți un mesaj greșit.

Parfumurile se aleg nu doar în funcție de ținută, ci și de anotimp sau context

Există mai mulți factori de care trebuie să ții cont în momentul în care alegi un parfum tester, cum ar fi ținuta pe care o adopți, evenimentul la care mergi și chiar și anotimp sau momentul zilei. Spre exemplu, se recomandă ca parfumurile tester mai dulci să fie folosite în anotimpul rece, pentru că vara ele pot fi foarte intense și pot deranja persoanele de lângă tine – pentru anotimpul cald ideale sunt parfumurile fresh. Cel mai potrivit pentru sezonul de vara este parfumul tester Lacome La Vie Est Belle (il poti comanda aici: https://www.parfumescu.ro/produs/lancome-la-vie-est-belle-apa-de-parfum-75ml-parfum-tester/ ) . Dacă ne referim la momentul zilei, atunci parfumurile intense sunt recomandate în special seara, mai ales dacă vrei să te faci remarcată.

Bineînțeles, și ocazia este importantă – nu poți purta același parfum pe care îl folosești zi de zi la birou la un eveniment mai deosebit cum ar fi o nuntă sau un botez. Trebuie să învățăm să facem diferența între notele parfumului și să știm cum să le asortăm cât mai bine ținutei și ocaziei cu care îl purtăm.

Parfumuri fresh pentru ținute casual, confortabile

Ținutele casual sunt cele în care te simți cel mai confortabil, indiferent dacă mergi la shopping, la o cafea cu o prietenă sau la o plimbare în parc. O ținută casual poate fi pusă în valoare cu ajutorul unui parfum fresh, cu note de citrice sau note proaspete de plante. Astfel de parfumuri nu ies în evidență prin intensitate, ci mai degrabă prin delicatețe și prospețime. Un parfum fresh este acel parfum discret care întoarce privirile într-o încăpere, în căutarea purtătoarei.

Un parfum cu o aromă fresh, de citrice, te va face să te simți invincibilă, energizată și pregătită pentru orice lucru neprevăzut care ar putea să apară pe tot parcursul zilei. Parfumul tester potrivit pentru o ținută casual poate fi acel parfum pe care tu oricum îl porți zi de zi, parfumul care îți oferă încredere în forțele proprii. Parfumul tester Chanel Coco Mademoiselle este preferatul multor femei, indeosebi al celor tinere care doresc sa experimenteze. Poți merge și pe varianta de parfum cu arome floral-fructate, cum ar fi unul cu note florale și note fresh de bergamotă și portocală, chiar și puțină vanilie, lemn de santal sau arome subtile de ylang-ylang. Mixurile de arome fructate și florale sunt la mare căutare printre persoanele care au un stil casual, relaxat, pentru că parfumurile cu astfel de note sunt și elegante, dar într-un mod subtil, care nu deranjează. Dacă nu ești adepta combinațiilor noi, inovative, poți opta pentru un parfum clasic, care va merge nu doar cu ținutele casual, ci cu orice tip de ținută.

În concluzie, o ținută casual va fi scoasă în evidență întotdeauna de un parfum cât mai discret, care gâdilă și răsfață simțul olfactiv, fără a-l deranja. Nu opta pentru note prea dulci, potrivite mai mult pentru ținute și evenimente elegante, ci alege mereu prospețimea și delicatețea.  

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW