9.5 C
București
marți, 20 aprilie

Cum poți recicla aparatul de aer condiționat vechi

Ai decis să schimbi aparatul de aer condiționat și nu știi ce să faci cu cel vechi? Grija pentru confortul propriu nu trebuie să se manifeste printr-o lipsă de atenție față de mediul înconjurător. Climatico vine în întâmpinarea atenției pe care o acorzi acestui aspect și a creat un program de reciclare a sistemelor de aer conditionat scoase din uz.

Eco Climatico este un program în cadrul căruia echipa care efectuează serviciul de montaj a aparatului nou de aer condiționat va demonta și va prelua, la cerere, aparatul de aer condiționat vechi. Serviciul se adresează momentan doar clienților din București.

Pentru a beneficia de programul Eco Climatico trebuie doar ca, în momentul programării datei și orei instalării noului aparat de aer conditionat achiziționat de la Climatico, să anunțați operatorul că doriți și demontarea și preluarea vechiului echipament. Serviciul de demontare se va efectua cu un discount de 50% și veți primi un talon care vă garantează un cost redus cu 50% la următoarea operațiune de mentenanță efectuată în perioada de garanție a sistemului.

Odată demontat și preluat de echipa Eco Climatico, un aparat de aer condiționat vechi nu mai poate fi returnat. Reciclarea efectiva se realizeaza de către compania RoRec Asociația Română pentru Reciclare, care se va ocupa de realizarea acesteia în condițiile prevăzute de lege.

Șase criterii de care să ții cont când alegi aparatul nou de aer condiționat

Climatico are în oferta sa aparate de aer conditionat pentru toate buzunarele și nevoile, începând de la 1399 lei. Companie cu obiect de activitate lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, Climatico pune la dispoziția clienților aparate de aer condiționat de calitate și oferă reduceri consistente de preț chiar și în plin sezon cald, când cererea crește considerabil.

Aparatele de aer condiționat cu unitate interioară de tip split pe perete sunt cele mai populare,  însă este bine de știut că mai sunt disponibile și alte opțiuni:

– unitate tip casetă

– unitate tip consolă

– unitate tip duct

– unitate plafon & podea

– unitate portabilă.

Criteriile după care este bine să te ghidezi în căutările tale pentru un aparat de aer condiționat sunt:

  1. Performanța energetică a aparatului, adică cât de economic este aparatul de aer condiționat atunci când funcționează;
  2. Suprafața și numărul de încăperi care necesită climatizare (sistem split sau sistem multi split);
  3. Capacitatea sistemului (cu cât este mai mare, cu atât poate deservi o suprafață mai mare);
  4. Funcțiile aparatului;
  5. Silențiozitatea aparatului;
  6. Prețul aparatului și garanția oferită.
- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW