Cum protejează husa telefonul tău scump şi performant?

Orice proprietar de iPhone ştie că aceasta investiţie poate costă o mică avere şi cere destul de multe sacrificii, de aceea a achiziţiona huse iPhonereprezintă cea mai bună decizie pentru toţi cei care deţin această mică “comoară” şi doresc să o întreţină cât mai mult timp.

De ce costă atât de mult un iPhone?

Telefoanele iPhone, indiferent de model şi de performante, sunt foarte costisitoare. Acestea pot fi cumpărate atât din ofertele magazinelor online, cât şi din ofertele marilor companii de telefonie mobilă, la preţ întreg sau în rate. Preţul telefoanelor iPhone nu este la fel în toate ofertele, dar cert este că este destul de ridicat. În România, preţul unui iPhone 11 spre exemplu începe de la puţin peste 3700 de lei şi ajunge până la puţin peste 7800 de lei, cam cât o maşină la mâna a doua.

De ce costa atât un model iPhone? Pentru că, în primul rând, este mult mai performant decât modelele de telefoane Samsung, Huawei sau alte mărci disponibile şi cunoscute în România. Spre exemplu, un iPhone 11 are caracteristici de accesibilitate care permite inclusiv persoanelor cu dizabilităţi să îl folosească, are o mărime şi o greutate suficient de mici încât să fie extrem de uşor de manevrat, dar şi o capacitate suficient de mare încât să permită folosirea celor mai performante proprietăţi.

Acest telefon are un design superb, are camere extrem de eficiente şi de performanțe, care permit inclusiv controlul adâncimii de câmp, iluminarea portretelor cu şase efecte, obiectivele au 5 sau 6 elemente, reglajele sunt automate iar zoomul este foarte permisiv. De asemenea, telefoanele iPhone sunt atât de scumpe pentru că permit înregistrare 4k sau video HD, pentru că permit recunoaşterea facială prin intermediul camerei True Depth şi permite chiar plăţile în magazine folosind Face ID.

Care este rolul husei de protecţie pentru iPhone?

Rolul unei huse de protecţie iPhone, nu numai pentru acest telefon, ci pentru toate modelele de telefoane este suficient de uşor de înţeles. În afară de rolul estetic, pentru că modelele de huse disponibile pe piaţa sunt foarte variate, există şi rolul protecţiei. Desigur, un astfel de telefon se poate asigura cu o asigurare adecvată încheiată într-un centru specializat, pentru că orice accidente să fie prevenite.

Pe de altă parte, husele de protecţie au şi rolul de a proteja telefonul, împreună cu o folie de ecran de bună calitate. De aceea, alegerea unei huse trebuie să îndeplinească nişte criterii foarte bine stabilite pentru orice cumpărător, atât din punct de vedere estetic, cât şi al utilităţii.

Protejarea telefonului iPhone cu ajutorul unei huse nu este doar un mit, ci este o realitate de care orice utilizator poate profita. Există modele de huse în top, folosite atât din punct de vedere al designului, cât şi din punct de vedere al materialelor din care sunt confecţionate şi al protecţiei asigurate.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW