16.5 C
București
marți, 29 septembrie

Cum să ieși din datorii?

Ai întârziat cu plata datoriilor, dar ai în continuare nevoie de bani? Nu dispera! Ai posibilitatea să iei un împrumut rapid, chiar dacă apari în Biroul de Credit.

Pentru mulți restanțieri, obținerea unui nou împrumut pare doar un vis frumos. Este un lucru adevărat din anumite puncte de vedere – cu cât ai un istoric de credit mai puțin bun, cu atât bonitatea ta financiară va scădea, iar băncile vor fi mai precaute înainte să-ți aprobe noul împrumut.

Cu toate acestea, există o soluție salvatoare: împrumuturile oferite de Instituțiile Financiare Nebancare (IFN). Dacă nu ai nevoie de o sumă de bani extrem de ridicată, poți împrumuta  până în 7000 de lei aplicând pentru un credit nebancar. Procesul este unul extrem de facil.

De ce IFN-urile acordă credite rapide pentru restanțieri?

Este greu sau aproape imposibil să găsești bănci care acceptă rău platnici. De cele mai multe ori, au politici riguroase în ceea ce privește acordarea de noi credite persoanelor care au acumulat datorii în trecut. Motivul este unul simplu: nu vor să riște ca împrumuturile acordate să nu fie rambursate la data scadentă.

Pe de altă parte, IFN-urile sunt mult mai permisive în această privință. Desigur, nu înseamnă că poți lua astfel un împrumut fără verificare în baza de date a Biroului de Credit. Cu toate acestea, chiar dacă ai avut în trecut restanțe, vei putea obține un nou credit.

Poți vedea o listăactualizată de credite rapide pentru restanțieri oricând, cu ajutorul comparatoarelor de credit online. Matchbanker.ro oferă unastfel de serviciu premium în România, complet gratuit. Poți găsi credituldorit într-un timp extrem de scurt, iar procesul de aplicare este exclusivonline.

Cum funcționează serviciile de comparare online?

Nimic mai simplu! Platformele online de comparare a creditelor le oferă utilizatorilor posibilitatea de a vedea o listă actualizată a celor mai recente și convenabile credite din piață. De asemenea, aceste portaluri oferă informații complete privind termenii și condițiile impuse de diverșii creditori.

Astfel, chiar dacă ești înscris în Biroul de Credit, poți obține un împrumut nebancar. Matchbanker.ro, de exemplu, afișează în mod clar creditorii care acceptă și solicitanții cu un istoric mai puțin bun.

Cum aplici pentru un credit IFN pentru restanțieri?

IFN-urile nu solicită acte sau documente stufoase atunci când aplici pentru un împrumut. Este suficient să prezinți buletinul și extrasul de cont.

Procesul de aplicare este 100% online și cât se poate de simplu.

Cu toate acestea, fii atent la termenii și condițiile impuse de furnizorii de credit! Chiar dacă iei un credit nebancar cu dobânda zero, REȚINE că gratuitatea se aplică doar în cazul în care creditul este rambursat la timp. Dacă vei acumula din nou datorii, dobânda și penalizările aferente vor fi extrem de ridicate în cazul unui credit nebancar.

Așadar, învață din experiențele trecute și nu te îndatora mai mult decât este cazul, dacă nu ești sigur că vei putea rambursa la timp suma împrumutată!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW