Cum se poartă haina de blană cu mândrie? De ce este aceasta investiţie atât de importantă în garderobă?

Purtarea uneihaine de blană naturalăeste o decizie blamată de unii, lăudată de alţii, este o alegere care nu mai ţine de clasa socială pe care se situează femeile, este o dovadă de maturitate şi de eleganță, de lux şi de rafinament. De mult timp nu mai este considerată haina de blană un semn de opulenţă sau de cruzime faţă de animale, ci haina de blană naturală este considerată o parte importantă a garderobei femeilor.

Acest articol vestimentar poate fi purtat atât pe stradă, la muncă, la un cocktail sau un eveniment, la întruniri de afaceri, dar şi la o sesiune de shopping. Practic, haina de blană, precum şi modelele de palton de blanăau devenit parte importantă a vieţii femeilor, îndeosebi în anotimpul rece.

Principalele motive pentru a cumpăra şi a purta o haină de blană

Anotimpul rece aduce cu sine multe bucurii femeilor, anume acela că vor putea purta haine mai largi, haine de blană, care se potrivesc perfect atât cu blugi, cât şi cu pantaloni casual sau eleganţi, cu fuste şi cu rochii, cu elemente elegante, casual şi smart casual.

Haina de blană reprezintă un obiect vestimentar cu un aspect preţios, feminin, deosebit, care este preferată de femeile elegante, care ţin  nu numai la ţinuta lor, ci şi la confort şi la căldură. Blana voluminoasă şi totodată uşoară este preferata femeilor care ştiu că eleganța şi rafinamentul nu ţine cont de anotimp.

Un palton sau o haină de blană naturală oferă un confort termic greu de egalat de geci sau paltoane, de haine de blană artificială sau de alte materiale. Blana de nurcă sau de vizon, spre exemplu, este cea mai versatilă şi mai permisivă, poate fi vopsită, tunsă şi croită în orice model, este călduroasă şi are un aspect estetic deosebit. Pe de altă parte, haina de vulpe este călduroasă, mai ieftină şi se regăseşte chiar şi în confecţii de lungimi mai reduse sau în veste ori paltoane, fiind foarte purtată de femei de toate clasele sociale şi de toate vârstele.

Cel mai vechi element vestimentar al tuturor timpurilor îşi face din nou apariţia la prezentările de modă, fiind extrem de apreciat de femei de toate vârstele, o adevărată “bijuterie” în garderobă.

Cum poate fi purtată haina de blană?

Haina de blană poate fi purtată în numeroase moduri, atât la ţinute all black, cât şi la ţinute smart casual cu blugi, precum şi cu pantaloni la dungă, rochii din materiale vaporoase sau chiar cu pantaloni din latex sau din piele.

Purtătoarele hainelor de blană nu trebuie să se limiteze la asortarea numai cu ţinutele elegante sau pentru evenimente, ci să adopte combinaţii pline de curaj şi de extravaganță. Hainele de blană oferă femeilor încredere, curaj, lejeritate, feminitate, confort şi confort termic, pot fi purtate descheiate sau încheiate, aducând un plus de stil semnificativ şi vorbind despre personalitatea acestora.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW