Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea parcurilor de retail Funshop Park dezvoltate de Scallier

Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze două proiecte Funshop Park dezvoltate în Roșiorii de Vede și Focșani de compania poloneză Scallier, unul dintre cei mai dinamici investitori în parcuri de retail mici și mijlocii.

Primul proiect al Scallier din România a fost deschis la finalul lunii septembrie în Roșiorii de Vede, având chiriași precum: JYSK, Pepco, Sinsay, KIK Textilien, Martes Sport, Deichmann, Flanco, Animax, City Doner, Vibe, Las Vegas și Inmedio.

Până la finalul anului 2022, Scallier își propune să deschidă în România alte parcuri de retail cu o suprafață totală închiriabilă de 40.000 metri pătraţi.

Echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din cadrul proiectelor, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.

MIhaela Petruescu

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Ne bucură colaborarea cu Scallier, un dezvoltator relativ nou pe piața locală, dar cu planuri extrem de ambițioase care încep să se concretizeze prin deschiderea Funshop Park Roșiorii de Vede și Focșani. Credem că proiectele Scallier se pliază perfect pe cerințele actuale din piața de retail, aducând un comerț modern și convenabil în comunități mai mici. În plus, proiectele Scallier sunt dezvoltate având o grijă deosebită față de mediu, atât în etapa de construcție, cât și în cea de operare.”

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW