Cuvintele „Steaua” și „steliștii” pot fi asociate numai cu CSA Steaua

Cuvintele „Steaua”, „steliştii” în emisiunile de la radio sau TV pot fi utilizate doar în ceea ce priveşte Clubul Sportiv al Armatei Steaua, transmite CNA.

Precizarea vine în contextul în care televiziunile sportive își bat joc constant de cel mai mare brand din fotbalul românesc, fără a fi sancționate.

Deși este de notorietate ca Steaua nu are nicio legătură cu FC FCSB, presa continuă să manipuleze și să arate o lipsă crasă de respect pentru public.

Punctul de vedere face referire la o decizie a Curţii de Apel Bucureşti prin care sancţiunea aplicată de CNA postului Pro TV pentru folosirea cuvintelor „Steaua”, „steliştii” în emisiunile sportive reprezintă o informare incorectă.

La două zile după desfășurarea meciului Fotbal Club FCSB – Dinamo, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului pentru încălcarea dispozițiilor art. 3 alin. (2) și (3) din Legea Autovizualului nr. 504/2002 de către postul de televiziune Telekom Sport.

Mai mult, pe grupurile de pe rețelele sociale circulă sute de petiții adresate către CNA de suporterii Stelei deranjați de modul în care posturile TV înțeleg să „informeze”.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW