joi, 28 mai, 2020
19.1 C
București

Dăncilă: „Luni voi face publice analizele legate de votul din diaspora”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că luni vor fi făcute publice analizele ministerelor de Externe și de Interne privind votul în diaspora din 26 mai și vor avea loc discuții inclusiv despre miniștri.

„Legat de votul din diaspora, luni voi face publice analizele făcute de MAE și MAI. Trebuie să vedem care sunt soluțiile și vom discuta și despre miniștri, dar acest lucru îl vom face în cadrul coaliției”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată despre o eventuală schimbare a lui Teodor Meleșcanu de la Ministerul de Externe, Dăncilă a răspuns: „ALDE va decide dacă își dorește această remaniere”. Ea a precizat că va discuta cu Tăriceanu pe acest subiect.

Întrebată dacă va avea loc o remaniere guvernamentală mai amplă, care să îi vizeze și pe miniștrii Teodor Meleșcanu și Carmen Dan, premierul a susținut că „ALDE va decide dacă-și dorește această remaniere. Decamdată nu am discutat. Și dacă o să facem această remaniere, discutăm în partid întâi, apoi în coaliție”.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Coronavirus: Zece zile de doliu național în Spania

Guvernul spaniol a declarat zece zile de doliu național, începând din 26 mai, în memoria celor peste...

Peste 40.000 morți în America Latină și Caraibe

Numărul deceselor provocate de coronavirus în America Latină și Caraibe s-a dublat în ultimele două săptămâni.

Stabilirea carantinei și impunerea izolării sunt neconstituționale

Stabilirea măsurilor privind prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii prin ordin al ministrului Sănătății...

Consiliul Naţional al Rectorilor sprijină organizarea examenului de Bacalaureat

CNR susţine organizarea examenului de Bacalaureat, dar într-un mod responsabil și echitabil, cu respectarea precauţiilor impuse de...