datelazi.ro, un nou site oficial cu date despre coronavirus

datelazi.ro este un proiect realizat prin efortul voluntarilor și al echipei Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică.

Proiectul este realizat în cadrul Code for Romania Task Force în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Toate soluțiile dezvoltate în ecosositemul COVID19 de către Code for Romania Task Force, din care și datelazi.ro face parte, sunt oferite gratuit Guvernului României, fără nici un fel de costuri acum sau ulterioare pentru operarea acestora.

Acest lucru este posibil datorită efortului pro-bono a sutelor de voluntari Code for Romania și al sprijinului financiar venit din partea ING Bank, Fundația Vodafone România și Romanian American Foundation, cărora le mulțumim.

Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă sursa oficială de informare pentru public și reprezentanții media, elaborată în parteneriat cu Guvernului României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României fac referire la situația în plină desfășurare, cauzată de răspândirea infecției cu Coronavirus (COVID-19).

Proiectul datelazi.ro este a treia soluție, lansată în mai puțin de zece zile, parte dintr-un ecosistem de șase soluții digitale dezvoltate de voluntarii Code for Romania Task Force, menit să lupte cu efectele COVID-19, și folosește modelul funcțional al portalului de informare din Singapore.

datelazi.ro alături de stirioficiale.ro și cetrebuiesafac.ro, completează ecosistemul COVID-19, punct central de informare despre efectele pandemiei în România.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW