De ce este recomandat să apelezi la serviciile unui service auto atunci când ai probleme cu mașina?

Mai devreme sau mai târziu, orice mașină se va defecta. Avariile pot apărea în orice zonă a autoturismului pe care îl conduci, de la caroserie la cutia de viteze, de la turbină la sistemul de lumini. 

Chiar dacă apelarea la un prieten “care se pricepe”, sau ideea de a repara de unul singur ceva sub motor, par mai simple, mai rapide și mai puțin costisitoare, mizează de fiecare dată pe varianta unui service auto. Iată de ce: 

Piese auto originale

Vizita la un service auto specializat pe anumite servicii poate prelungi viața mașinii tale, prin implementarea unor servicii de remediere, construite în jurul pieselor auto originale. Chiar dacă utilizarea unor piese calitative implică și costuri de reparație mai mari, aceasta este cea mai inspirată decizie pe care o poți face. 

Prin achiziționarea de piese originale pentru autoturism, ai certitudinea că acestea au fost testate în cadrul unor controale amănunțite, realizate conform standardelor europene în vigoare. Așadar, calitatea unei lucrări la service-ul auto se bazează în mare pare și pe calitatea pieselor auto originale, pe care cei din echipa de lucru ți le recomanda pentru utilizare.  

Expertiza echipei 

Atunci când alegi să mergi cu mașina în service, poți avea garanția unei activități realizate de profesioniști, cu experiență în rezolvarea unor probleme cu care și tu te confrunți acum. Evident, ca în orice alt domeniu de activitate, chiar și în domeniul serviciilor auto există profesioniști și amatori. 

De exemplu, în cazul unui service auto omologat de RAR (Registrul Auto Român), specializat pe reparatiile de turbine, echipa de specialiști prezintă cunoștințe tehnice la nivel avansat, indiferent de problema apărută la nivelul acestui agregat auto complex. 

Totodată, paleta de servicii pe care le oferă un service auto specializat în reparațiile de turbine este cât se poate de variată. Astfel, experții din atelier pot garanta remedierea oricărei problemei apărute la turbină, printr-un proces ce poate avea la bază cele mai importante etape: evaluarea, diagnosticarea, repararea / recondiționarea sau echilibrarea computerizată a acesteia. 

Tehnologii de top

Ideea inspirată de a miza pe serviciile unui service auto de top mai are la bază un factor esențial, de care este bine să ții cont: dotarea spațiului respectiv cu tehnologii și utilaje de ultimă generație, ce garantează o calitate superioara a lucrărilor. 

Revenind la exemplul cu atelierul auto specializat pe zona de reparații turbine, putem spune că un aparat precum TURBO TEST DUO PRO permite verificarea de acuratețe și eliminarea fenomenelor dinamice nedorite în funcționarea unui astfel de agregat. 

Mai mult decât atât, diagnosticarea computerizată permite verificarea valorilor și parametrilor motorului, a pieselor electronice și electrice – debitmetru de aer, sonde de presiune, sonde de temperatură care permit funcționarea optimă a motorului etc

Astfel, utilizarea unei tehnologii de calitate pentru verificarea turbinei, alături de utilizarea pieselor auto originale și expertiza echipei, contribuie la prelungirea duratei de viață a acestei piese auto esențiale de sub capota autoturismului.  

Concluzie

Indiferent de problema tehnică a mașinii pe care o utilizezi, apelează cu încredere la serviciile unui service auto omologat de RAR, asa cum este Robnec

Expertiza unei echipe de profesioniști face diferența dintre o lucrare făcută de mântuială și una bazată pe un diagnostic pus în mod corect, ce poate prezenta chiar și o garanție a calității (ex: 12 luni), atunci când alegi în mod inspirat atelierul auto.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW