Depozitarul Central va distribui dividende pentru FARMACEUTICA REMEDIA S.A.

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 02.06.2021 – 03.06.2024, distribuie dividende pentru acţionarii FARMACEUTICA REMEDIA S.A. (simbol RMAH). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2020, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,15 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 18.05.2021. Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 02.06.2021. Acționarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: – prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; – în numerar, la ghişeele bancare ale BANCII TRANSILVANIA S.A. din întreaga ţară.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW