miercuri, 15 iulie, 2020
16.4 C
București

Ena Bădeanu este noul director de resurse umane al TBI Bank

TBI Bank anunță numirea Enei Bădeanu, specialist cu o experiență de peste două decenii în domeniul resurselor umane și expertiză vastă în leadership, în poziția de Chief People Officer pentru operațiunile băncii din România și Bulgaria.

Ena a condus departamente de HR din companii precum ABN AMRO sau RBS România și, cel mai recent, a fost Country Manager al companiei fintech globale Moneycorp. La TBI Bank, misiunea Enei este să ducă managementul resurselor umane la un nou nivel prin dezvoltarea spiritului antreprenorial în organizație și prin cultivarea unui mediu de lucru atractiv pentru cele mai bune talente din România și Bulgaria.

„Sunt încântată să mă alătur echipei TBI Bank și să sprijin viziunea companiei pentru un viitor bazat pe transformare digitală. Mi-am petrecut întreaga viață profesională în domeniul bancar și observ că sectorul a atins acum un nivel în care are nevoie de schimbare. TBI Bank înțelege acest lucru și aștept cu nerăbdare provocările viitorului alături de echipa vizionară a companiei”, a declarat Ena Bădeanu, Chief People Officer al TBI Bank.

„Oamenii sunt esența fiecărei organizații. Căutăm manageri eficienți care să se alăture culturii TBI Bank și să ne ajute să construim banca viitorului, care nu stă pe loc, ci se dezvoltă în concordanță cu nevoile clienților. Numirea Enei la TBI Bank are o importanță strategică majoră, de vreme ce experiența și aspirațiile ei permit companiei să crească tocmai prin esența ei, echipa”, a spus Petr Baron, CEO al TBI Financial Services, compania care deține TBI Bank.

Ena a absolvit un master în Comunicare și Resurse Umane și este specializată în Finanțe și Contabilitate la Academia de Studii Economice din București, îmbunătățindu-și continuu educația profesională prin programe de training. Ena își începe fiecare zi cu câteva minute de yoga și crede cu tărie că atitudinea ne-o alegem singuri, așa că ea alege să fie mereu pozitivă.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Ziua Națională s-a încheiat la Paris cu proteste și incidente violente cu Poliția

Mii de persoane au manifestat marți, la Paris, după încheierea ceremoniei și a defilării organizate de Ziua...

Europenii vor ca UE să dispună de un buget mai mare pentru a aborda criza

Majoritatea respondenţilor (56%) unui recent sondaj spun că Uniunea ar trebui să dispună de mai multe fonduri...

Klaus Iohannis, un nou atac la Parlament și PSD

Klaus Iohannis a avut astăzi o nouă ieșire neconstituțională la adresa Parlamentului României, deși într-un stat...

Franța: un 14 iulie marcat de pandemia de Covid-19

Tradiţionalele ceremonii prilejuite de Ziua Națională a Franței au fost, anul acesta, adaptate la criza sanitară prin...