15.7 C
București
joi, 4 martie

Ether versus Bitcoin

Criptomonedele sau monedele virtuale cum sunt Ether si Bitcoin incep sa capete din ce in ce mai mult avant pe piata internationala. Oamenii cumpara Ethereum, dar si Bitcoin si se asteapta sa poata tranzactiona in asa fel incat sa se cunoasca la final, sa isi imbunatateasca stilul de viata, sa inteleaga mai bine tranzactiile financiare online si sa aiba beneficii de ordin material in cele din urma.

Care sunt avantajele monedelor Ethereum si Bitcoin, care sunt deosebirile si cum pot alege oamenii in ce anume trebuie sa investeasca si de ce?

Despre Ethereum

Teoretic, ambele monede sunt virtuale, avand insa valori diferite. Ambele monede au acelasi mod de cumparare, de tranzactionare si totusi sunt diferite. Ethereum este platforma distribuita pe baza de blockchain care ofera garantia implementari unor contracte smart.

Concret, Ether este moneda care poate fi transferata intre conturi si utilizata pentru recompensarea participantilor care mineaza, care rezolva calcule matematice, comparativ cu munca depusa. Ethereum a aparut pentru prima data in anul 2013, spre deosebire de Bitcoin care a aparut in anul 2009 si a fost dezvoltat si este in continuare dezvoltat pan ain ziua de astazi.

Ethereum a fost lansat cu un scop precis: acela al asigurarii unui limbaj de scripting general pentru Bitcoin, in vederea dezvoltarii de aplicatii. Cu toate ca avea potential, nu a primit acordul comunitatii Bitcoin si astfel a fost dezvoltata o platforma noua cu un limbaj generalizat de tip Scripting.

Cumpara ethereum sau Bitcoin?

Comparativ cu Bitcoin, Ether este diferit in mai multe aspecte. In primul rand, Ethereum are un limbaj de scripting care permite crearea aplicatiilor pe platforma dar si crearea contractelor inteligente. Mai mult decat atat, generarea unui bloc se face in maxim 15 secunde comparativ cu 10 minute cat este necesar pantru Bitcoin.

Ethereum foloseste un algoritm care reduce avantajul circuitelor integrate pentru diferite aplicatii. Tranzactionarea impune taxe ce difera in functie de spatiu de stocare, complexitatea de calcul si latimea benzii. Ethereum este un hibrid proof-of-work dar si proof-of-stake.

Aplicatiile in care este folosit Ethereum include diferite semnaturi digitale, lacate inteligente, monede digitale fixate la aur si la monede fiducitare, platforme pentru prezicerea burselor dar si pentru crowdfunding precum si platforme de socializare cu stimuli economici si jocuri video.

Cumpara ethereum instant online

In ziua de azi, nu este nimic mai simplu decat tranzactionarea online. Fie ca este vorba despre tranzactionarea Bitcoin sau Ether, aceasta experienta este una provocatoare. Ether poate fi cumparat cu cardul sau prin transfer bancar, securitatea este maxima, cu posibilitate de autentificare simpla, in doi pasi, portofelul Ethereum este disponibil online iar suportul dedicat este 24/7 pentru cei care au diferite intrebari si nelamuriri.

In plus, tranzactionarea Ethereum presupune un timp de asteptare redus si o platforma intuitiva, gandita in mod special pentru a usura situatia clientilor. In concluzie, a cumpara Ether este o joaca de copii intr-o societate in care pana si banii sunt virtuali.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articolul precedentCalendar
Articolul următorCaricatura zilei

WWW