Europa, alături de România. Joseph Daul, președintele PPE, la Sibiu: ,,Nu o să lăsăm acţiunile guvernului socialist şi ALDE să strice viitorul României”

Europa este alături de România în lupta împotriva corupţiei. Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă comună alături de preşedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi de europarlamentarul german Manfred Weber, susţinută la Muzeul ASTRA, înainte de deschiderea Summit-ului UE, că democraţia europeană nu poate să existe fără statul de drept, independenţa justiţiei, libertate şi solidaritate.

,,Democraţia europeană nu poate să existe fără statul de drept, independenţa justiţiei, libertate şi solidaritate. Suntem la Sibiu şi pentru că vrem să oferim sprijin preşedintelui Iohannis, lui Ludovic Orban şi partidului membru al PPE în susţinerea statului de drept şi în lupta împotriva corupţiei şi vreau să salut aici curajul şi determinarea românilor care au coborât în stradă pentru a manifesta în aceşti ultimi ani. (…) Nu o să lăsăm acţiunile guvernului socialist şi ALDE să strice viitorul României, pentru că la baza acestei decizii stau valorile noastre europene”, a declarat liderul Partidului Popular European, citat de Agerpres.

De asemenea, liderul PPE a transmis un avertisment dur coaliţiei de guvernare PSD-ALDE.

,,Nu o să lăsăm acţiunile guvernului socialist şi ALDE să strice viitorul României, pentru că la baza acestei decizii stau valorile noastre europene”, a afirmat Joseph Daul.

Totodată, acesta a afirmat că ,,justiţia trebuie să fie în serviciul tuturor românilor, şi nu pentru privilegiaţi. Cu alte cuvinte, ,,independenţa justiţiei nu este un lux, ci este o necesitate”.

,,Justiţia trebuie să fie în serviciul tuturor românilor, şi nu pentru privilegiaţi. Democraţia nu poate să funcţioneze fără independenţa justiţiei. Românii pot să conteze pe noi în promovarea acestor valori care ne unesc pe toţi în Europa”, a mai spus Joseph Daul.

- PUBLICITATE -

4 COMENTARII

  1. Nu le spune nimeni ca au ajuns la guvernare pentru ca au avut majoritate.Asa este democratia, dar ei nu vor sa inteleaga

  2. LA ARME, TAVARASI PENSIONARI, CA NUMA VOI ATI MAI RAMAS IN TARA, RESTU AU FUGIT CA POTARNICHILI DUPA NUCLEARELE pesede DIN ULTIMII 30 DE ANI ! SA NE APARAM TARA CU VIJELIE SI VIOARE DE IMPERIALISMU AMERICAN SI DE CEL EROPEAN ! TINERET NE-OM ADUCE NOI DE LA FRATII NOSTRI DIN VIETNAM, TURKMENISTAN SI AZERBAIDJAN ! VOM FI CE SUNTEM SI MAI MULT DE ATAT: O COLONIE TRISTA SI SINISTRA DE PENSIONARI DE LA MARGINEA EROPEI !

  3. Las-o jos ca „macane” , valea si canta la alta masa, la latrina 3 in batatura ; oficialii europeni stiu mai bine incalcarile sfidatoare si flagrante ale statului de drept in Romania, faptul ca ai castigat alegerile nu iti permite sa calci in picioare democratia, doar pentru ca o shleaht de jnapani incearca sa salveze un infractor de puscarie !

  4. LA ARME, TAVARASI PENSIONARI, CA NUMA VOI ATI MAI RAMAS IN TARA, RESTU AU FUGIT CA POTARNICHILI DUPA NUCLEARELE pesede DIN ULTIMII 30 DE ANI ! SA NE APARAM TARA CU VIJELIE SI VIGOARE DE IMPERIALISMU AMERICAN SI DE CEL EROPEAN ! TINERET NE-OM ADUCE NOI DE LA FRATII NOSTRI DIN VIETNAM, TURKMENISTAN SI AZERBAIDJAN ! VOM FI CE SUNTEM SI MAI MULT DE ATAT: O COLONIE TRISTA SI SINISTRA DE PENSIONARI DE LA MARGINEA EROPEI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW