Excursia de o zi în Delta Dunării, pe lista rezoluțiilor pentru #2020!

Prima lună a anului 2020 este prilejul perfect pentru a da startul rezoluțiilor, iar în fruntea listei se află experiențele noi trăite într-o excursie în Delta Dunării de o zi. Perioada optimă de vizitat Delta Dunării se apropie, așadar nu strică să consultați lista cu cele mai frumoase locuri și obiective turistice din Delta Dunării.

Cu toate că timpul este scurt, astfel de excursii sunt organizate în baza unui orar care vă permite să descoperiți pe larg cultura, vegetația și fauna locurilor în timp ce faceți o plimbare cu barca în Deltă.

Marchează anul 2020 cu o excursie în Delta Dunării!

Timpul trece, dar amintirile și reperele rămân. Și ce reper mai potrivit ar putea marca un 2020 bogat în experiențe noi decât o excursie în care vizitați cele mai frumoase locuri și obiective turistice din Delta Dunării, făgașul naturii virgine?

Deși suntem încă la începutul anului, este important să ne informăm din timp cu privire la ofertele și prețurile unei astfel de excursii. Prețurile pentru o excursie de o zi în Deltă sunt cuprinse între 120 Lei – 180 Lei / persoană, în funcție de durata și itinerariul parcurs. Mai multe detalii despre prețuri și facilitățile incluse puteți găsi aici.

Iată de ce o excursie în Deltă trebuie să fie și pe lista ta de To-Do în 2020:

#1. Prețuri accesibile pentru experiențe (ne)prețuite!

Prețul unei excursii în Delta Dunării variază, așadar între 120 Lei – 180 Lei / persoană, acoperind o serie de activități, plimbări cu barca și șalupa, precum și vizitarea celor mai frumoase locuri și obiective turistice din zonă. În funcție de cât timp ești dispus să petreci în Deltă, poți alege unul din următoarele pachete:

  • Excursie de 4 – 5 Ore: Plecare din Tulcea și revenire la Mila 23, preț 120 Lei / persoană. Pe durata itinerariului, vei traversa cu șalupa o serie de Lacuri și Canale, vei lua contact cu tradițiile și obiceiurile lipovenești. Opțional, pentru 50 Lei / persoană poți servi prânzul la localnici.
  • Excursie de 5 – 6 Ore: Plecare din Tulcea și revenire în Caraorman, preț 150 Lei / persoană. Pe durata excursiei, mergeți în satul Caraorman, traversați Pădurea Caraorman (unde puteți face, opțional, safari la 30 Lei / persoană), vizitați Stejarul Ingenuncheat și dunele de nisip. Opțional, puteți servi prânzul la localnici (50 Lei / persoană).

*Notă: Acest pachet se adresează grupurilor de minimum 4 persoane.

  • Excursie de 6 – 7 Ore: Plecare din Tulcea și revenire în Letea, preț 160 Lei / persoană. În cadrul excursiei descoperiți cele mai frumoase locuri de aici, alături de Lacuri și Canale unice în Romania. Pachetul dispune de două opțiuni, respectiv servirea prânzului la localnici (50 Lei / persoană) și safari în Pădurea Letea (25 Lei / persoană).
  • Excursie de 7 – 8 Ore: Plecare din Tulcea și revenire în Sulina, preț 180 Lei / persoană. Acest pachet este ideal pentru familii și grupuri mari, întrucât acoperă o suită de activități pentru toate vârstele. Acestea implică vizitarea locurilor și obiectivelor cunoscute, printre care plaje, Turnul de Apă, biserici vechi și multe altele.
  • Excursie de 9 – 10 Ore: Plecare din Tulcea și revenire în Sulina, preț 170 Lei / persoană. Daca aveți o zi liberă, mergeți într-o excursie în Delta Dunării! Și acest pachet dispune de facilități opționale, respectiv servirea prânzului la localnici (50 Lei / persoană) și safari în Pădurea Letea (25 Lei / persoană).

#2. Se apropie perioada optimă de vizitat Delta Dunării!

Delta Dunării este frumoasă în orice anotimp, dar devine mai interesantă din primăvară. Aceasta este perioada optimă pentru vizitarea Deltei, mai ales că temperatura este potrivită, nu este nici extrem de cald, nici extrem de frig și insectele nu dau târcoale. În plus, în această perioadă își fac apariția numeroase specii de păsări, animale și pești, iar natura revine la viață. Așadar, o ocazie unică să descoperi fauna și flora pe care le-ai văzut doar în cărți sau documentare.

Într-o singură zi petrecută în Deltă vei descoperi fără filtru frumusețea virgină a acestei regiuni. Este momentul tău, momentul în care te vei conecta cu natura, aerul curat și liniștea. De altfel, vremea în Delta Dunării este perfectă și pentru cei mici pe care îi puteți lua cu voi într-o excursie de o zi!

#3. Mergi cu barca unde este cel mai frumos în Delta Dunării!

Nu doar țările din Europa găzduiesc locuri unice, ci și Delta. În cadrul unei excursii de o zi ai ocazia să mergi cu barca unde este cel mai frumos în Delta Dunării, respectiv în satele lipovenești ce conservă din generație în generație tradițiile locurilor. Însă ce e mai frumos abia acum urmează: vei ajunge acolo cu șalupa și barca! 

Așadar, o experiență pe care nu ai mai trăit-o în România și care poate fi reperul acestui an. Iată câteva dintre cele mai frumoase locuri din Delta Dunării:

– Satul Letea, cu un cadru arhitectural aparte;

– Pădurea Caraorman, împreună cu atracțiile sale turistice;

– Pădurea Letea, recunoscută pentru rasa unică de cai sălbatici;

– O serie de Lacuri unice în lume, ca Lacul Băclănești, Lacul Fortuna și multe altele;

– Satul Caraorman, cu un nume de sorginte turcă ce, în traducere, înseamnă “Pădurea Neagră”.

#4. Vezi live obiective turistice în Delta Dunării de care doar ai auzit!

Până nu vezi cu ochii tăi, îți va fi greu să crezi că există obiective turistice în Delta Dunării unice în toată Europa și poate chiar și în lume. Astfel, ai ocazia să descoperi, să admiri și să trăiești noi experiențe culturale pe care nu le-ai mai traversat până acum.

În funcție de timpul avut la dispoziție, Delta te va oferta vizual și cultural cu obiective turistice impresionante. Iată ce poți vizita în Delta Dunării:

– Turnul de Apă;

– Farul din 1802;

– Plaje unice în Delta Dunării;

– Biserica Grecească “Sfântul Nicolae”;

– Stejarul Îngenuncheat din Pădurea Caraorman, cel mai vârstnic din Deltă (400 de ani)!

În mod evident, lista obiectivelor turistice din Deltă este mult mai lungă de atât. În funcție de itinerariul ales, aceasta poate varia, însă toate punctele de atracție te vor captiva!

Din lista rezoluțiilor pentru 2020 nu trebuie să lipsească destinațiile noi. Delta Dunării se numără printre cele mai interesante destinații de vacanță, date fiind obiectivele sale unice. Aici puteți vedea în mediul lor natural caii sălbatici din Letea, dar și specii rare de păsări și animale ce desăvârșesc unicitatea Deltei. Bifează acum prima rezoluție pe 2020!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW