12.3 C
București
vineri, 16 aprilie

Expoziția SPACE ADVENTURE la București

Space Adventure este o expoziție itinerantă creată de către United States Space & Rocket Center. Expoziția va fi deschisă între 6 iulie și 15 octombrie 2019, la Romexpo, iar accesul este permis vizitatorilor de toate vârstele, în baza unui bilet de intrare.

Istoria cuceririi spațiului încă de la începuturi până la realizările din ultima jumătate de secol va fi prezentată pe o suprafață de peste 2.000 mp. Peste 100 de exponate unice vor vorbi despre istoria omului în cucerirea spațiului. Printre acestea se numără stații spațiale, particule originale din spațiul cosmic și alte planete, bucăți și modele de sateliți, costume și accesorii pentru astronauți, particule de meteoriți, precum și piatra lunară și opera doctorului Wernher Von Braun, ce provine direct din arhivele U.S. Space and Rocket Center.

Expoziția va oferi oricărui vizitator, indiferent de vârstă, șansa unică de a face o călătorie virtuală în spațiu. Șase simulatoare vor putea fi testate pentru experiența absolut memorabilă a unui zbor în spațiu.

Mai multe detalii despre Expoziția Space Adventure sunt disponibile online, pe www.expozitiespatiala.ro și pe pagina de Facebook.

Edițiile internaționale ale expozițiilor organizate de către US Space and Rocket Center în întreaga lume au reunit peste 2,5 milioane de vizitatori în Africa de Sud, Danemarca, Italia, Azerbaidjan, Israel, Cehia, Belgia, Polonia și Statele Unite ale Americii.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW