Expoziție de micro-sculptură în creion inspirată de Game of Thrones, în exclusivitate la Mega Mall

  • Sculptorul rus Salavat Fidai susţine două demonstrații live la Mega Mall, pe 6 și 7 mai, in intervalul 11:00- 18:00
  • 30 de sculpturi, printre care și sigiliile caselor din Westeros, dragonii, Regele Nopții și Tronul de Fier sunt expuse la nivelul 1 din Mega Mall, în zona Peek&Cloppenburg

În perioada 6-26 mai, Mega Mall găzduiește, în exclusivitate, expoziția internațională de micro-sculpturi inspirată de cel mai vizionat serial din istoria HBO, Game of Thrones. Cele 30 de figurine, printre care sigiliile caselor din Westeros, dragonii, Regele Nopții și Tronul de Fier sunt sculptate în grafit, de artistul rus Salavat Fidai, iar vizitatorii vor avea la dispoziție lupe, pentru a observa cu ușurință toate detaliile. Pe 6 și 7 mai, în intervalul 11:00-18:00, fanii serialului vor avea ocazia să îl întâlnească pe artist, care va sculpta în fața publicului două mine de creion și va dezvălui secretele micului univers #GoT, se arată într-un comunicat de presă SmartPoint.

Micro-universul de grafit Game of Thrones poate fi vizitat în premieră în România. Până acum, sculpturile au mai fost expuse în Thailanda, Malaezia și Singapore. Fiecare element are dimensiunea cuprinsă între 2 și 5 milimetri, iar artistul petrece în medie două zile pentru a realiza fiecare obiect. De asemenea, înainte de a ajunge la Debarcaderul Regelui, unul dintre dragonii lui Daenerys Targaryen va poposi la Mega Mall, în zona Reserved-Sephora, în perioada 6-16 mai.

Salavat Fidai a copilărit în zona munților Ural din Rusia și a realizat primele micro-sculpturi inspirate de seriale de fantezie în 2014. Acesta este cunoscut în întreaga lume, atât datorită micro-sculpturilor, cât și tablourilor pictate pe semințe sau bețe de chibrituri. Artistul a realizat peste 350 de micro-sculpturi în grafit, care au fost incluse în acum în galerii și colecții private din țări precum SUA, Australia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, China.

Expoziția poate fi vizitată gratuit, în perioada 6-26 mai, în intervalul 10:00-22:00, la nivelul 1, în zona Peek & Cloppenburg.

Cel mai vizionat serial din istoria HBO și un fenomen la nivel mondial, Game of Thrones / Urzeala tronurilor, bazat pe faimoasa serie fantasy „Cântec de gheață și foc” a lui George R.R.Martin, a ajuns la ultimul sezon și este disponibil în exclusivitate pe HBO GO și la HBO.

Fiecare dintre cele 6 episoade ale noului sezon se poate urmări în România în același timp cu premiera din SUA.

Pe 27 mai, după finalul ultimul sezon, HBO va difuza documentarul Game Of Thrones: The Last Watch/Urzeala tronurilor: Cel din urmă Rond, regizat de Jeanie Finlay, care a fost pe platourile de filmare ale serialului Urzeala tronurilor, documentând crearea celui mai ambițios și complicat sezon al serialului.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW