Fabrica RONEX din București produce mobilă exclusivistă din lemn masiv la comandă

Creșterea nivelului de trai al românilor și a puterii de cumpărare a dus la o orientare a cumpărătorilor către produse de lungă întrebuinţare de o calitate mai bună, în detrimentul celor ieftine și de proastă calitate.

Astfel, se observă în ultimii ani o tenindţă accentuată către achiziţionarea de piese de mobilier exclusiviste, realizate la comandă, cu o durată lungă de viaţă și cu accent deosebit pe calitate, din lemn masiv de stejar sau alte esenţe tari precum nuc, cireș sau arţar.

Fabrica de mobilă personalizată din lemn masiv RONEX din București – Pantelimon a pus accent pe CALITATE încă de la înfiinţare, acum mai bine de 20 de ani. 

La început, piesele de mobilier realizate de RONEX luau calea exportului în proporţie de peste 80% deoarece erau considerate prea scumpe pentru piaţa naţională, însă în timp a crescut aprecierea românilor pentru produse de bun gust, cu DESIGN CLASIC, CONTEMPORAN SAU MODERN. Astăzi, compania RONEX livrează un procent mai mare de mobilă din lemn masiv către piaţa românească decât la export.

Colecţia de mobilier cu design CLASIC

Gama iniţială de produse realizate în fabrica RONEX era reprezentată de produsele cu design CLASIC, ce inspiră un aer RETRO încăperilor, parcă din alte vremuri. Specific acestor colecţii sunt liniile drepte, tratarea lemnului pentru a căpăta un aspect învechit, stilul rustic și accesoriile clasice (mânere, chei, balamale).

Colecţiile de mobilier CLASIC din lemn masiv includ produse pentru mobilare DORMITOR (paturi, dulapuri șifonier, noptiere, comode și console), SUFRAGERIE (comode TV, biblioteci, baruri, bufete, dulapuri, vitrine), DINING (scaune și mese), BIROU (birouri) sau VINOTECĂ (suporturi pentru sticle de vin, baruri din lemn masiv).

Colecţia CONTEMPORAN

Stilul CONTEMPORAN propune produse intermediare între CLASIC și MODERN, oferind variante unicat de mobilier pentru DORMITOR, LIVING-DINING, BIROU, SCAUNE, MESE FIXE și MESE EXTENSIBILE. Piesele de mobilier se caracterizează printr-un stil minimalist.

Colecţia INDUSTRIAL

Adăugarea inserţiilor metalice la mobila din lemn masiv a dus la apariţia unui nou stil de design, care s-a numit INDUSTRIAL. Acest tip de mobilier este utilizat în special pentru dotarea cafenelelor și restaurantelor, a teraselor pensiunilor și hotelurilor, dar are aplicabilitate și pentru DORMITOARE personale, DINING-uri și BUCĂTĂRII. O trăsătură aparte a acestei colecţii este imaginea brută a lemnului, neprelucrată, cât mai apropiată de starea sa naturală.

Colecţia MODERN

Cele mai noi și de actualitate design-uri de mobilier personalizat din lemn masiv se regăsesc în colecţia MODERN pentru DORMITOR și pentru LIVING / DINING (locul de luat masa). Formele rotunde, culorile distincte și nuanţele combinate definesc acest stil foarte căutat în ziua de astăzi pentru dotarea apartamentelor și caselor din noile ansambluri rezidenţiale.

RONEX vă oferă soluţii pentru realizarea mobilei de BUCĂTĂRIE din lemn masiv la comandă, pentru cei care preferă design-ul clasic desigur. Deoarece acest stil revine la modă, inclusiv producătorii de electrocasnice au lansat produse moderne cu design antichizat, pentru a se potrivi cu acest stil. Astfel, puteţi achiziţiona o plită nouă cu design vechi, o hotă sau un cuptor cu aer antic sau o chiuvetă și o baterie retro. Pentru nostalgici desigur…

RONEX este un expozant frecvent la Târgul Anual de Mobilă BIFE-SIM desfășurat la ROMEXPO, unde prezintă cele mai căutate piese de mobilier și tendinţele viitoare ale pieţei, oferind consultanţă și reduceri pasionaţilor de mobilă care treg pragul standului.

În general, mobila din lemn masiv realizată de RONEX este personalizată LA COMANDĂ, cu un timp de livrare de 3-4 săptămâni, în funcţie de gradul de solicitare al meșterilor din fabrică. Modelele disponibile sunt prezentate pe site-ul www.ronexprod.ro.

Există și execuţie de serie pentru anumite produse de mic mobilier, stocul curent fiind scos la vânzare prin intermediul magazinului online www.ronexmag.ro

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW