-1.3 C
București
joi, 28 ianuarie

Ferrari scoate la licitație ultimul model aprobat de Enzo

Un Ferrari F40 LM cu peste 700 de cai putere și participări la Le Mans va fi scos la licitație, la un preț estimat de cinci milioane de euro, scrie automarket.ro.

Publicația notează că celebrul Ferrari F40 a fost creat cu scopul de a marca patru decenii de existență a constructorului italian. Bijuteria este ultimul model aprobat în mod direct de fondatorul Enzo Ferrari și poate chiar cel mai cunoscut din istoria brandului.

Ei, bine, o supermașină din această serie va fi scoasă la licitație de către casa RM Sotheby’s, în cadrul unui eveniment ce se va desfășura pe 6 februarie la Paris. Mai exact, notează publicația, este vorba despre un Ferrari F40 LM în culoarea French Racing Blue, ce dezvoltă peste 700 de cai putere. În comparație, varianta standard F40 oferă 478 CP și un cuplu maxim de 426 Nm.

Exemplarul impecabil a participat de două ori la Le Mans, în 1995 și 1996, a câștigat cursa de la Anderstorp în 1995 și are multe alte participări la activ. Acestea fiind spuse, în cadrul licitației, organizatorii se așteaptă ca Ferrari F40 LM să obțină un preț de vânzare de aproximativ cinci milioane de euro.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW