8.6 C
București
miercuri, 21 aprilie

Filme pentru toate gusturile pe TIFF Unlimited

Începe 2021 cu filme curajoase și provocatoare, colecții de autor (inegalabilul François Truffaut), seria de interviuri InspiraTIFF sau topurile noastre High5. Ai peste 200 de filme și producții proprii pe TIFF Unlimited, inclusiv o premieră – Queen of Hearts, care se vede doar aici.

Și ca începutul de an să fie și mai palpitant, pe unlimited.tiff.ro poţi găsi filme pentru toate gusturile, de la Marguerite la Oldboy, potrivit unui comunicat remis presei.

Oldboy

Regia: Park Chan-wook// 2004

Capodopera sud-coreeanului Park Chan-wook e o fascinantă incursiune în subteranele minții umane, un palpitant și extrem de inventiv thriller despre răzbunare, suferință, vinovăție. Cu siguranță, unul dintre cele mai bune filme de gen din toate timpurile. De văzut și revăzut. Marele Premiu la Cannes.

Marguerite

Regia: Xavier Gianoli// 2015
Înainte ca Meryl Streep s-o joace pe Florence Foster Jenkins, actrița franceză Catherine Frot a întruchipat absolut memorabil un personaj inspirat de povestea ei, într-un film plin de umor. În anii 20, în Paris, o femeie bogată e lăsată să creadă că poate deveni soprană, deși îi lipsește cu desăvârșire talentul. Nominalizat la 11 premii César.
Original, funny and touching – Screen Daily.

Une nouvelle amie

Noua iubită// Regia: François Ozon// 2014
O pasionantă dramă erotică despre identitate sexuală, dorință și ambiguitate, cu doi actori talentați în rolurile principale, Anaïs Demoustier și Romain Duris. Când prietena ei moare, Claire face o descoperire surprinzătoare despre soțul acesteia. Unul dintre cele mai bune filme celebrului regizor francez François Ozon. Cu suspans à la Hitchcock.

Microbe et Gasoil

Regia: Michel Gondry // 2015
Un film ștrengăresc și plin de fantezie despre prietenie, în stilul inconfundabil al lui Michel Gondry. Doi adolescenți pornesc într-o aventură pe drumurile Franței, cu o mașină ciudată pe care au asamblat-o singuri. Lui Théophile Baquet și Ange Dargent li se alătură și Audrey Tautou (Amélie).
O bijuterie de film, în care orice plan vine la pachet cu surprize – Le Parisien.- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW