miercuri, 1 aprilie, 2020
1.8 C
București

Finalizarea proiectului „Modernizarea activității NESS PROIECT EUROPE SRL prin achiziționarea de echipamente inovatoare”

NESS PROIECT EUROPE S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Modernizarea activității NESS PROIECT EUROPE SRL prin achiziționarea de echipamente inovatoare”, cod SMIS 122908, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.                                            

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 8.012.422,32 lei, din care valoarea FEDR este de 3.490.181,18 lei.

Obiectivul general al proiectului: îmbunătățirea competitivității Ness Proiect Europe S.R.L prin dezvoltarea activității companiei, respectiv înființarea unei noi unități pentru activitatea de lucrări de construcții rezidențiale și nerezidențiale, determinând consolidarea poziției pe piața întreprinderilor mici și mijlocii.

Obiectivul specific al proiectului: introducerea de echipamente și utilaje inovatoare în cadrul unității nou create și întreprinderea de activități specifice pentru realizarea de lucrări de construcții (civile și industriale) de calitate superioară.

Rezultatele proiectului – în urma finalizării proiectului au fost achiziționate următoarele active coroporale: Buldozer (2 buc), Buldoexcavator (1 buc), Excavator pe pneuri (1 buc), Excavator pe șenile (1 buc), Nacela (6 buc), Manipulator telescopic (2 buc), Incărcător frontal (1 buc), Container (1 buc), Laptop (2 buc), Stâlp energie regenerabilă (1 buc) și active necorporale: licențe (8 buc), cu ajutorul cărora compania își va desfășura activitatea vizată prin proiect. De asemanea, prin intermediul proiectului a fost creat 1 loc de muncă din categorii defavorizate.

Durata de implementare a proiectului a fost de 21 luni (17.04.2018 -10.12.2019).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: MIHAI VAIDA Administrator, Telefon 0745108776, E-mail: fonduri@nessproject.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Grant cultural european câștigat de Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române

Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române este câștigătorul unuia dintre cele 185...

Vei fi o victimă sau un supraviețuitor? Lectura poate face diferența

Otilia Caraza, Act şi Politon „Cartea aceasta mi-a schimbat viața!” De câte ori nu ai...

Prețul petrolului se prăbușește. Coronavirusul diminuează dramatic cererea pe piețele lumii

Arabia Saudită a anunțat la începutul acestei săptămâni că intenționează să-și mărească exportul de petrol până la nivelul a 10,6...

TRENDING

Noi, Dacii

Din negurile imemoriale ale timpului apar ei, Carpato-Dunărenii,...