Florin Cîțu, de Ziua Imnului Național: Mesajul său puternic va continua să ne inspire valorile trainice ale libertății, dreptății și adevărului

Maria Zărnescu (b1tv.ro)

În România se aniversează în data de 29 iulie Ziua Imnului Național. Premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj cu această ocazie, precizând că Imnul ‘Deşteaptă-te, române!’ trezește încrederea că avem puterea de a ne solidariza pentru interesul comun, acela de a trăi într-o Românie democratică, modernă şi dezvoltată, în care fiecare român să se simtă împlinit.

Versurile imnului nostru național, ‘Deșteaptă-te române’, i-au însuflețit pe români în cele mai importante momente ale istoriei de după perioada pașoptistă, transmițându-ne și astăzi mesajul mobilizator care a inspirat atâtea generații până acum.

Ori de câte ori îl auzim, Imnul Național trezește în noi încrederea că avem puterea de a ne solidariza pentru interesul comun, acela de a trăi într-o Românie democratică, modernă și dezvoltată, în care fiecare român să se simtă împlinit”, a transmis premierul.

Cîțu: Pentru generația din care fac parte, ”Deșteaptă-te române” înseamnă, în primul rând, căderea regimului comunist

Totodată, premierul a mai precizat faptul că mesajul puternic al Imnului va continua să inspire valorile trainice ale libertății.

Mesajul său puternic va continua să ne inspire valorile trainice ale libertății, dreptății și adevărului, apărate cu îndârjire de generații de români.

Pentru generația din care fac parte, ”Deșteaptă-te române” înseamnă, în primul rând, căderea regimului comunist și recâștigarea libertăților fundamentale.

Uniți în cuget și-n simțiri, să le transmitem generațiilor de tineri respectul pentru acest simbol al statului român și pentru toate celelalte simboluri și valori naționale”, a scris Florin Cîțu.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. un nebun de bn ce traim fug toti din tara ca e un bun roman si un bun om.cred ca el cu alcolitii lui ar vrea sa murim toti decat sa fie criticat.de asta acum ne obliga sa ne vaccinam pana acum il durea in cur de conditiile din spitale si de mortii datorati sistemului de sanatate,de asta a cumparat el si cu idiotii lui un spital mobil cu 13 milioane de euro care a functionat 3 luni ca il doare in cur de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW