Florin Cîțu: Eu și PNL nu vom negocia cu PSD, cel mai mare dușman al poporului român

Vladimir Ionescu (b1tv.ro)

Premierul Florin Cîțu a transmis un apel la responsabilitate, vineri, înaintea de ședința BPN al PNL, și a declarat că orice soluție pentru depășirea impasului trebuie negociată în interiorul coaliției de guvernare, nu în afara ei, arată B1. El a reiterat că nu va face niciodată vreun compromis cu PSD și spune că a negocia cu social-democrații „înseamnă a negocia împotriva poporului român”.

Florin Cîțu: „Soluția pentru situația actuală se află în discuțiile din coaliție, nu în negocierile din afara coaliției”

„Astăzi avem un Birou Politic Național pentru a lua câteva decizii importante în perioada următoare, vom avea declarații după ședința Biroului Politic Național. La început aș vrea să transmit un mesaj românilor. Eu, Florin Cîțu, am intrat în politică și am spus foarte clar că niciodată nu voi face un compromis cu PSD. Partidul Național Liberal și eu, atât timp cât sunt în Partidul Național Liberal, nu vom negocia cu cel mai mare dușman al poporului român. A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. Orice soluție pentru situația în care ne găsim astăzi trebuie negociată în coaliția de guvernare, nu în afara coaliției de guvernare. Fac apel la responsabilitate”, a declarat premierul.

„PNRR va fi aprobat în următoarele săptămâni și trebuie implementat, este vorba despre aproape 30 de miliarde de euro. Trebuie să avem actul normativ cu compensarea pentru facturilor românilor la finalul anului, Legea consumatorului vulnerabil și multe alte proiecte pentru care românii ne-au trimis în Guvern și vom guverna. Repet, soluția pentru situația actuală se află în discuțiile din coaliție, nu în negocierile din afara coaliției”, a adăugat oficialul liberal.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW