duminică, 23 februarie, 2020
2.7 C
București

FORT a lansat o campanie nationala de informare a pasagerilor

Federatia Operatorilor Romani de Transport – FORT desfasoara in perioada 24-29 Februarie 2020 o campanie nationala de informare a pasagerilor, menita sa clarifice situatia in care se afla transportul rutier judetean de calatori.

Campania trateaza urmatoarele aspecte extrem de importante:

  • Transportul elevilor scolarizati intr-o alta localitate de domiciliu. Care este adevarata miza a campaniei de dezinformare continua lansata pe acest subiect de reprezentanti ai Guvernului Romaniei.
  • Tarifele de transport, analiza comparativa cu statele vecine si modul in care acestea sunt construite avand la baza costurile operationale reale. Cum anumite autoritati ale statului incurajeaza dumping-ul.
  • Modul in care bunul mers al transportului rutier judetean de pasageri este influentat de lupta politica la nivel local si central. Cum a ajuns transportul judetean de pasageri subiect de campanie electorala si prin ce metode sunt dezinformati pasagerii.
  • De ce tip de promisiuni mincinoase legate de transportul public trebuie sa se fereasca cetatenii si in ce jocuri politice murdare, trebuie sa evite sa intre.
  • Ce pot face transportatorii, in contextul actual, pentru a creste nivelul calitativ al serviciilor de transport prestate, cu sprijinul comunitatilor locale beneficiare ale serviciilor prestate.

Campania de informare se desfasoara in relatie directa cu pasagerii, ce urmeaza sa primeasca materiale tiparite, cu antetul F.O.R.T., la eliberarea abonamentelor si/sau la imbarcarea in mijloacele de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Extindere geografică a focarelor de contaminare cu coronavirus

Agențiile internaționale de presă transmit tot mai multe informații ce confirmă o creștere a numărului cazurilor de contaminare și decese...

Angela Merkel: “Deosebirile de poziții, încă prea mari pentru a se ajunge la un acord privind bugetul plurianual al UE”

Vineri seară, șefii de stat și de guvern ai țărilor membre ale UE, reuniți la Bruxelles pentru a ajunge...

IMGB a devenit istorie

Doosan a decis prin Consiliului de Administrație suspendarea producției IMGB; Aproximativ 400 de persoane vor rămâne fără...

Primaria Bucuresti a modernizat si dotat 23 de biblioteci

Primaria Bucuresti a demarat, incepand cu anul 2017, un amplu proces de revitalizare a celor 30 de...

TRENDING

Unde mergem

Mâine. La Teatrul Mic, sala Atelier (str. Constantin Mille...

A murit inventatorul codului de bare

Inginerul american George Laurer, inventatorul codului de...