12.9 C
București
marți, 20 aprilie

Frica de spital învinge frica de COVID-19

Rezultatele unui sondaj realizat de Coaliția România Sănătoasă relevă că aproape 7 din 10 români (69,5%) se tem mai mult de spitalizare decât de infectarea cu noul coronavirus sau de consecințele Covid-19.

Sondajul arată că peste 70% dintre respondenți consideră că sezonul de răceală și gripă vine cu mai multe pericole decât în mod obișnuit, potrivit 360medical.ro.

Peste jumătate dintre români au în casă stocuri de medicamente.

Peste jumătate dintre români au în casă stocuri de medicamente

Peste jumătate dintre români au în casă stocuri de medicamente, ibuprofenul, paracetamolul și aspirina fiind cele mai des întâlnite.

Medicii de familie și infecționiștii sunt considerați a avea cel mai important rol în informare

Medicii de familie și infecționiștii sunt considerați a avea cel mai important rol în informare pentru peste jumătate dintre cei chestionați, în timp ce unu din trei români consideră că acest rol revine Ministerului Sănătății.

Referitor la informațiile cu privire la tratarea răcelilor și gripei în context pandemic, peste 80% dintre români au cea mai mare încredere în medici.

30% dintre persoanele chestionate sunt de părere că viața va redeveni la normal în următoarele 9-12 luni

De asemenea, 30% dintre persoanele chestionate sunt de părere că viața va redeveni la normal în următoarele 9-12 luni, iar aproape 20% dintre ei speră că acest lucru se va întâmpla chiar mai repede de atât, în următoarele patru-opt luni.

- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

  1. @ Deci, sunteți de părere că aceia care au votat programele de guvernare de vaccinare și-au dat acordul de principiu pentru vaccinare , iar listele cu alegătorii care au votat ar trebui să fie publice ca aceia care au votat să confirme dacă se vor vaccina conform ofertei electorale de vaccinare pe care au votat-o, ?

  2. @ Sunteți de părere și că fiecare dintre partidele politice ce au susținut în mod public programul de vaccinare, în campania electorală, ar trebui să recomande alegătorilor care i-au votat cel puțin unul dintre vaccinurile împotriva COVID , deși recomandarea unui singur vaccin ar putea fi considerată chiar și un fel de lobby în favoarea firmei producătoare, ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW