Gabriela Firea, atac la Dragnea: Eu mă luptam cu Băsescu atunci când alții tăiau porcii cu statul paralel

Gabriela Fire a dat de înțeles că Liviu Dragnea este un ipocrit, căci pozează în luptător contra statului paralel, când până de curând ”tăia porci” cu acesta.

Acuzații similare au fost aduse de mai mulți politicieni, inclusiv de Victor Ponta.

”Se transmite colegilor mei din țară că vreau să pun umărul la dărâmarea guvernului. Nu e adevărat, e o campanie de intoxicare marca Dragne pentru a mă defăima și pentru a pune în umbră adevăratele probleme ale bucureștenilor și a căror rezolvare nu a vrut să o sprijine, rămâne să spună el de ce. O echipă guvernamentală e analizată de premeir, nu de primarul general, iar analiza politică trebuie făcută și de colegii din biroul permanent și comitetul executiv. Respect asta și nu vreau să mă substitui premierului sau conducerii partidului.


O altă acuzație ce mi se aduce e că am fost confiscată de statul paralel. Le aduc aminte celor care transmit aceste dezinformări că la Revoluție eram în liceu, nu eram membru de partid, nu am fost racolată de vreo structură de securitate și că mă luptam cu Băsescu, când alții tăiau porcii cu statul paralel”, a declarat Firea.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW