marți, 25 februarie, 2020
15.9 C
București

Gala prieteniei Magna Cum Laude străluceşte de Hanuca şi de Crăciun


Marți, 4 decembrie 2018, ora 19:00, Parlamentul României  a găzduit  GALA PRIETENIEI MAGNA CUM LAUDE, aprinzând, pentru a 17-a oară, luminile de Hanuca și de Crăciun, în cadrul ceremoniei anuale de premiere a celor 80 de olimpici naționali ai Complexului Educațional Laude-Reut, la ceas aniversar, a Centenarului românesc și a 70 de ani de la înființarea Statului Israel.

Evenimentul a avut loc în Sala de Recepție a Palatului Parlamentului (intrarea A3 S2) și s-a desfășurat în organizarea Fundației Magna cum Laude-Reut, cu sprijinul Camerei Deputaților, al Ambasadei Israelului în România și al Primăriei Sectorului 3, în transmisiune directă realizată de Televiziunea Română, pe canalele TVR, TVR3, TVR Moldova și TVR Internațional.

Candelabrul de Hanuca a fost aprins de domnul doctor HERMAN BERKOVITS, Consul Onorific al României în Israel și medic personal al Prim-Ministrului israelian Benjamin Netanyahu, împreună cu domnul JONATHAN DAVIS, Președinte al Raphael Recanati International School – Lauder School For Government, Strategy and Diplomacy – The Interdisciplinary Center Herzliya și Vicepreședinte Relații Externe, IDC Herzliya, Israel, ambii membri ai Laude-Reut Board of Trustees.

Domnul europarlamentar ANDI CRISTEA a dat lumină bradului de Crăciun, în cadrul acestui spectacol strălucitor, a cărui tradiție pornește de la Casa Albă din Washington.

Olimpicii Laude-Reut au fost premiați de personalități marcante ale României, printre care SIMONA HALEP și NADIA COMĂNECI.

Au fost prezenţi  peste 500 de invitați, personalități ale lumii politice și diplomatice, reprezentanți ai instituțiilor de stat și ai ambasadelor străine la București, lideri ai corporațiilor și oameni de afaceri.

Gazdele serii au fost  doamna TAMAR SAMASH, ambasadorul Statului Israel în România, domnul SERGIU CRISTIAN MANEA, CEO BCR, sponsorul strategic al evenimentului și doamna TOVA BEN NUN- CHERBIS, președintele Fundației Magna cum Laude-Reut și al Complexului Educațional Laude-Reut, inițiatoarea și promotoarea acestui minunat eveniment în România.

Invitații s-au delectat  cu un program artistic susținut de elevii Complexului Educațional Laude-Reut și momente muzicale de înaltă ținută în interpretarea artistului israelian Shlomo Josefsohn, un spectacol strălucitor în regia TVR.

Gala Prieteniei este un eveniment de strângere de fonduri destinate educației de excelență căreia numele Laude-Reut îi este sinonim în peste cele două decenii de existență cu care se mândrește pe plan național și internațional.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Brexit: viitorul riscant al agricultorilor britanici, fără beneficiile PAC

Părăsind Uniunea Europeană, agricultorii britanici pierd ajutoare în valoare de mai multe miliarde euro primite până acum în cadrul...

Un nou volum de Nicolae Croitoru

Zilele acestea, Editura „Niculescu” a scos de sub tipar volumul „În cercul...

IMGB, de la „ordine” la dezastru

Întreprinderea de Mașini Grele București a devenit istorie. Nu una frumoasă. Adevărul este că ne-am meritat soarta. Din cea mai...

Unul din trei angajatori români are în plan să recruteze forță de muncă din străinătate, în acest an

Aproape un sfert dintre angajatori iau în calcul să angajeze personal din străinătate în perioada următoare, iar...

TRENDING