Garsoniere de vânzare în Constanța – Avantajele blocurilor vechi reabilitate

Cererea pentru garsoniere de vânzare în Constanța este în continuă creștere. Și asta pentru că, în ultimii ani, Constanța s-a dezvoltat spectaculos. Iar multe dintre clădirile vechi au beneficiat de reabilitarea termică.

Cauți garsoniere de vânzare în Constanța? Ar trebui să te orientezi și către locuințe mai vechi. Căci blocurile reabilitate termic au o serie de avantaje de luat în seamă.

De ce să alegi garsoniere de vânzare în Constanța în blocuri reabilitate

Unul dintre marile avantaje ale blocurilor reabilitate este reducerea substanțială a facturii la încălzire. Este, din păcate, și unul dintre motivele pentru care prețurile la garsoniere de vânzare în Constanța în blocuri reabilitate termic sunt ceva mai mari decât în rest. În unele cazuri, prețurile le egalează și chiar le depășesc pe cele din construcțiile noi.

Pe de altă parte, la orice tranzacție imobiliară este obligatorie prezența certificatului energetic. Iar acesta face ca garsoniere de vânzare în Constanța care au beneficiat de reabilitare termică să fie în avantaj față de restul. Chiar dacă prețul este mai ridicat. În plus, cei care doresc să cumpere un apartament nu mai țin cont de poziționarea acestuia la parter sau la ultimul etaj. Odată cu reabilitarea termică, acestea nu mai reprezintă inconveniente.

În ce constă reabilitarea termică

Reabilitarea termică a unui bloc sau sprijinirea eficienței energetice nu înseamnă numai învelirea clădirii în materiale izolante. Iată ce ar trebui să includă:

-izolația termică și hidroizolarea exteriorului clădirii include pereții, ferestrele, tâmplăria, acoperișul, subsolul, dar și măsuri de consolidare la nevoie

-modernizarea instalaţiei de încălzire și distribuire de apă caldă

-modernizarea sistemului de încălzire, inclusiv instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile

-înlocuirea corpurilor de iluminat din spațiile comune cu surse cu eficiență energetică ridicată

-unde este cazul, înlocuirea lifturilor, a circuitelor electrice în părțile comune.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW