GEZE furnizează tehnologii și sisteme de siguranță pentru clădirile de birouri The Bridge

GEZE România, liderul în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, furnizează soluții inteligente pentru cel mai nou proiect de birouri din București, The Bridge – certificat verde LEED Platinum.

Cu ajutorul tehnologiilor și sistemelor precum automatizări pentru uși batante GEZE Slimdrive EMD Inverse, motoare pentru deschiderea ferestrelor și a ușilor batante cu scop de desfumare K 600 G și K 600 T, amortizoare TS 5000 și TS 5000 ISM, sau centrale pentru desfumare THZ, GEZE menține standardele de siguranță din ansamblul de birouri.

„Ne onorează să fim parteneri pentru ansamblul de clădiri The Bridge, un proiect destinat spațiilor de birouri, modern și adaptat nevoilor de siguranță ale ocupanților. Contribuția noastră în acest proiect important se bazează pe soluțiile și tehnologiile furnizate cu scop de desfumare și cu funcții de aport de aer proaspăt pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Cu ajutorul sistemului electromecanic de acţionare silenţioasă, automatizările pentru uși batante GEZE Slimdrive EMD Inverse oferă confort fără obstacole și ajustează în mod optim viteza de deschidere şi de închidere, zăvorârea sau timpul de menţinere în poziţia “deschis“ a ușilor. Pentru utilizarea în căile de evacuare şi salvare, dar şi pentru aportul de aer proaspăt, sistemul produs de GEZE reprezintă soluţia completă.

Uşile și ferestrele au fost dotate cu sisteme de acţionare K600 G și K600 T, care deschid uşile şi ferestrele în caz de incendiu şi le menţin deschise. Sistemul GEZE K600 poate fi combinat cu amortizoare hidraulice şi reprezintă o soluţie ideală pentru mărirea debitului de aer cu confort ridicat în utilizare, acestea fiind acționate facil, prin pornire şi oprire delicate, reglate electronic.

Mai mult, ușile în două foi au fost dotate cu amortizoarele hidraulice GEZE TS 5000 ISM. Controlul secvenţial al închiderii integrat garantează că ambele canaturi de uşă se închid perfect după utilizare – de exemplu în cazul persoanelor în curs de evacuare -, iar uşa poate îndeplini din nou funcţia de uşă de delimitare a compartimentului de incendiu.

Centrala pentru desfumare GEZE THZ facilitează comanda și declanșarea coordonată a sistemelor de alimentare cu aer proaspat și de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi, acestea gestionând funcţionarea elementelor de acţionare. Dimensiunile reduse ale acestor centrale permit montajul discret inclusiv în zone cu spaţiu limitat.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW